- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Νέα 48άωρη απεργία σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη και αύριο αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ στη Θεσσαλονίκη απεργούν και οι παραπάνω κλάδοι και οι λιμενεργάτες.
Οι συνδικαλιστές ζητάνε εξασφάλιση των κεκτημένων, ιδίως με ρητή καταγραφή στον Γενικό Κανονισμό Προσωπικού, ενόψει της υπαγωγής των λιμανιών στην κινέζικη εταιρία «Cosco».
Γι΄ αύριο πρωί οι συνδικαλιστές έχουν εξαγγείλει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας, διεκδικώντας συνάντηση και δεσμευτικές απαντήσεις από τον υπουργό κ. Θοδωρή Δρίτσα (φωτογραφία).
Υπενθυμίζεται ότι την απεργία, που αύριο συμπληρώνει ένα μήνα, την «έσπασαν» χτες ο λιμενεργάτες του Πειραιά. Η απεργία έχει δημιουργήσει προβλήματα στη φορτοεκφόρτωση των κοντέινερ, ενώ ελάχιστα έχει επηρεάσει τις κρουαζιέρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η μηχανή του προσέκρουσε σε προστατευτικά και έπεσε σε σταθμευμένα ΙΧ
Διακοπές ρεύματος σήμερα Πέμπτη σε περιοχές της Αττικής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι περιοχές που επηρεάστηκαν
Χείμαρρος πέρασε μέσα από το χωριό
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Η ηλιοφάνεια στο νησί προκάλεσε την πρωτοβουλία των μαθητών να παρελάσουν
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ο καιρός ήταν τελικά σύμμαχος
Το μήνυμά του για την επέτειο του «ΟΧΙ»
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Σε πρώτο πλάνο η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» στη «Σφεντόνα του Δαβίδ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.