Ελλαδα

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε Κεφαλονιά και Ιθάκη (εικόνες)

Στο σκοτάδι για τέσσερις ώρες τα νησιά του Ιονίου λόγω της κακοκαιρίας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108782-215584.jpg

Αποκαταστάθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο λόγω της κακοκαιρίας στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη. Τα δύο νησιά του Ιονίου είχαν μείνει χωρίς ρεύμα για περίπου τέσσερις ώρες.

Στις πόλεις της Κεφαλονιάς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χείμαρρους παρασύροντας αυτοκίνητα και άλλα αντικείμενα, ενώ πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε καταστήματα, καθώς η στάθμη του νερού ήταν αρκετά υψηλή.

image

Αρκετά προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία και στο οδικό δίκτυο του νησιού, όπου έχουν κλείσει δρόμοι από κατολισθήσεις καθώς και από πτώσεις δέντρων.

Από το απόγευμα συνεργεία του δήμου και της περιφέρειας βρίσκονται στους δρόμους προσπαθώντας να λύσουν τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η καταιγίδα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί εκατοντάδες κλείσεις για άντληση υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η δυνατή νεροποντή ξεκίνησε στις 3 μετά το μεσημέρι, και μέσα σε λίγα λεπτά μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια.

image

Ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος έκανε γνωστό στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι δύο άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και χρειάστηκε η άμεση συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.


ΦΩΤΟ:  ΑΠΕ ΜΠΕ/Kefaloniapress/Χιόνη Ελένη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY