- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντιμέτωπος με stalker ο πρίγκιπας Χάρι – Τον πλησίασε σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις
Τα περιστατικά συνέβησαν τον τελευταίο μήνα
Μια γυναίκα που θεωρείται γνωστή stalker πλησίασε τον πρίγκιπα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μέσα σε λίγες ημέρες
Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να ήρθε αντιμέτωπος με έναν stalker στην τελευταία του επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Συγκεκριμένα, μια γυναίκα που θεωρείται γνωστή stalker πλησίασε τον πρίγκιπα Χάρι σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μέσα σε λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail που επικαλείται πληροφορίες της βρετανικής Telegraph, έχει ήδη καταγραφεί σε λίστα «εμμονικών ατόμων» από τις υπηρεσίες ασφαλείας. Η πρώτη προσέγγιση έγινε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, όπου κατάφερε να μπει σε «ασφαλή ζώνη» κατά τη διάρκεια απονομής βραβείων στις 9 Σεπτεμβρίου.
Η γυναίκα φέρεται να τον είχε ακολουθήσει και σε προηγούμενο ταξίδι του στη Νιγηρία. Λίγες μέρες μετά, η ίδια γυναίκα εμφανίστηκε ξανά, αυτή τη φορά σε ερευνητικό κέντρο στο δυτικό Λονδίνο. Το προσωπικό ασφαλείας την αναγνώρισε μόλις λίγα μέτρα μακριά από τον πρίγκιπα και την ακινητοποίησε.
Σε κανένα από τα δύο περιστατικά δεν υπήρχε αστυνομική παρουσία, γεγονός που συνδέεται άμεσα με την πρόσφατη νομική ήττα του Χάρι απέναντι στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Ο πρίγκιπας Χάρι είχε ζητήσει πλήρη αστυνομική προστασία κατά τις επισκέψεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο, όμως το αίτημά του απορρίφθηκε. Οι αρχές έκριναν ότι, λόγω της αποχώρησής του από τα βασιλικά του καθήκοντα, δικαιούται μόνο περιορισμένη προστασία.
Για τον λόγο αυτό ο Χάρι είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ένιωθε υποχρεωμένος να φύγει από τη Βρετανία το 2020 για λόγους ασφαλείας, παρά το γεγονός ότι τη θεωρεί πατρίδα του και μέρος της κληρονομιάς των παιδιών του. Όπως είπε, δεν θέλει να θέτει σε κίνδυνο τη γυναίκα και την οικογένειά του.
«Με μεγάλη μας θλίψη και για τους δύο, εγώ και η σύζυγός μου νιώσαμε αναγκασμένοι να αποσυρθούμε από αυτόν τον ρόλο και να εγκαταλείψουμε τη χώρα το 2020. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου. Είναι κεντρικό στοιχείο της κληρονομιάς των παιδιών μου και ένα μέρος όπου θέλω να νιώθουν σαν στο σπίτι τους, όπως ακριβώς και εκεί που ζουν αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν δεν είναι δυνατόν να τα διατηρήσουμε ασφαλή όταν βρίσκονται σε βρετανικό έδαφος» είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο του 2023.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.