- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αστυνομία στο σπίτι του Γκόρντον Ράμσεϊ μετά από τηλεφώνημα-φάρσα για πυροβολισμούς
Για καλή του τύχη ο διάσημος σεφ δεν βρισκόταν στην οικία του εκείνη την ώρα
Άτομο κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στην κατοικία του διάσημου σεφ στο Μπελ Ερ του Λος Άντζελες
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το βράδυ της Τρίτης 22 Απριλίου το πολυτελές σπίτι του Γκόρντον Ράμσεϊ στο Λος Άντζελες, έπειτα από ένα τηλεφώνημα που προκάλεσε πανικό και που όπως αποδείχτηκε ήταν φάρσα. Το άτομο που τηλεφώνησε ανέφερε στην αστυνομία ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στην κατοικία του διάσημου σεφ, στο Μπελ Ερ.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 8:40 μ.μ. τοπική ώρα, όταν έγινε η καταγγελία για ένοπλο που είχε ανοίξει πυρ στην κατοικία του Γκόρντον Ράμσεϊ. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα, όμως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, διαπιστώθηκε σύντομα ότι οι πληροφορίες ήταν ψευδείς. Γείτονες ανέφεραν ότι δεν σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο, ενώ ο διάσημος σεφ δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.
Μιλώντας στο TMZ, πηγές από την αστυνομία έκαναν λόγο για νέο περιστατικό «swatting», όπως ονομάζονται οι φάρσες με ψεύτικες καταγγελίες που έχουν στόχο να κινητοποιήσουν μαζικά τις δυνάμεις ασφαλείας. Η πρακτική αυτή έχει πάρει διαστάσεις στις ΗΠΑ, με αρκετούς διάσημους να έχουν πέσει θύματά της. Πρόσφατα, η Νίκι Μινάζ βρέθηκε στο στόχαστρο παρόμοιας φάρσας στο σπίτι της στο Hidden Hills, ενώ στο παρελθόν έχουν στοχοποιηθεί η Τζένιφερ Άνιστον, ο Κρις Μπράουν, η Ριάνα, ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Τομ Κρουζ.
Ο Ράμσεϊ, πάντως, ασχολείται αυτή την περίοδο με κάτι πολύ ευχάριστο, την προετοιμασία του γάμου της κόρης του Χόλι, με τον Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Άνταμ Πίτι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2021 στο πλατό του «Strictly Come Dancing» και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μέσω των social media. Ο γάμος προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Wall Street Journal
Ο δεύτερος γύρος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή
Το Ιράν προειδοποιεί άλλες χώρες κατά «οποιασδήποτε ενέργειας» που θα μπορούσε να κλιμακώσει τον πόλεμο
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε στο CNN ότι ο ισραηλινός στρατός «δεν δουλεύει με το χρονόμετρο ή βάση χρονοδιαγράμματος»
Tο 72% των προγραμματισμένων αποδεσμεύσεων αφορά αργό πετρέλαιο
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail
Τόνισε ότι η Τεχεράνη δεν ζήτησε ποτέ κατάπαυση του πυρός και δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν για μια πιθανή επέκταση της ναυτικής αποστολής
«Πεθαίνω... για καφέ» αναφέρει σε ανάρτησή του, σατιρίζοντας τις φήμες ότι έχει πεθάνει
Συνεχείς οι αναχαιτίσεις ιρανικών drones και πυραύλων στις χώρες του Κόλπου
Ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας προειδοποίησε πως η βία δεν θα οδηγήσει στην απονομή της δικαιοσύνης
Η Κεντροδεξιά πολιορκεί το Παρίσι και η Ακροδεξιά τη Μασσαλία - Στο 20% η συμμετοχή το μεσημέρι
Η κυβέρνηση Νετανιάχου ενέκρινε συμπληρωματικό προϋπολογισμό για άμεσες αγορές οπλισμού
«Προμήθεια συναλλαγής» φέρνει δισεκατομμύρια στα ταμεία για τον έλεγχο της δημοφιλούς πλατφόρμας
Ανάληψη ευθύνης με βίντεο-ντοκουμέντο από την Ashab Al Yamim - «Κύμα αντισημιτισμού» καταγγέλλει το Τελ Αβίβ
Συνελήφθη ο δράστης - Ερευνώνται καταγγελίες για αντι-ισλαμικά συνθήματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος απορρίπτει το ενδεχόμενο άμεσης ειρήνης με την Τεχεράνη
Οι δύο ήταν «μεταξύ των πιο σημαντικών προσώπων στην ιρανική κοινότητα πληροφοριών»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα το κάλεσμά του προς άλλες χώρες να βοηθήσουν στην ασφάλεια των Στενών του Χορμούζ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.