Μαζικές διαδηλώσεις στην Τουρκία: Το έθνος θα δώσει χαστούκι στην κυβέρνηση, λέει ο Ιμάμογλου
Ρεκόρ συμμετοχής στις εσωκομματικές του CHP
Τουρκία: Μαζικές συγκεντρώσεις για τη σύλληψη και προφυλάκιση του Εκρέμ Ιμάμογλου - Το μήνυμά του μέσα από τη φυλακή μετά την εσωκομματική ψηφοφορία στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP)
Αναβρασμός και οργή στην Τουρκία για την προφυλάκιση του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν για ακόμη μία ημέρα την Κυριακή (23.3) στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα κατά της κυβέρνησης Ερντογάν.
Ο Εκρέμ Ιμάμογλου έστειλε το πρώτο μήνυμά του μέσα από τις φυλακές της Σηλυβρίας, τονίζοντας την υψηλή συμμετοχή στην εσωκομματική ψηφοφορία στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) για να πάρει το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές στη χώρα, όποτε κι αν γίνουν αυτές. «Αυτές οι κάλπες θα στηθούν και το έθνος θα δώσει σε αυτή την κυβέρνηση ένα αξέχαστο χαστούκι» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Εκρέμ Ιμάμογλου: Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι είπαν «φτάνει πια» στον Ερντογάν
Το μήνυμα του Εκρέμ Ιμάμογλου έχει ως εξής: «Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια είδηση από τη φυλακή της Σηλυβρίας που με έκανε πολύ χαρούμενο. Υπήρξε ρεκόρ συμμετοχής στις προκριματικές προεδρικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματός μας. Ψήφισαν 15 εκατομμύρια πολίτες μας. Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι αυτής της χώρας, που πληγώθηκαν από την τυραννία της κυβέρνησης, την κατεστραμμένη οικονομία, την αξιοκρατία και την ανομία, έτρεξαν στις κάλπες. Είπαν "φτάνει πια" στον Ερντογάν.
Στέλνω τους χαιρετισμούς μου στα εκατομμύρια που φώναξαν απόψε στο Σαρατσχανέ και στις πλατείες σε όλη τη χώρα μου. Αυτές οι κάλπες θα στηθούν και το έθνος θα δώσει σε αυτή την κυβέρνηση ένα αξέχαστο χαστούκι».
Silivri Cezaevi’nden beni çok mutlu eden bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.
— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) March 23, 2025
Cumhuriyet Halk Partimizin Cumhurbaşkanlığı önseçiminde rekor düzeyde bir katılım gerçekleşti.
15 milyon vatandaşımız oy kullandı. İktidarın zulmünden, tarumar edilen ekonomiden,…
Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε μποϊκοτάζ
Μιλώντας στην πολυπληθή καθημερινή πλέον συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης, ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Οζγκιούρ Οζέλ είπε ότι περισσότεροι από 14.850.000 πολίτες σε όλη τη χώρα προσήλθαν στις κάλπες για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον Εκρέμ Ιμάμογλου. Ο πρόεδρος του CHP καλεί τους Τούρκους πολίτες να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα που διαφημίζονται στα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης Ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Οζγκιούρ Οζέλ κάλεσε τους υποστηρικτές του προφυλακισμένου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου να μποϊκοτάρουν τα προϊόντα που διαφημίζονται στα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης.
Μιλώντας στην πολυπληθή καθημερινή πλέον συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης, ο Οζγκιούρ Οζέλ δήλωσε: «Απευθύνομαι σε όλους τους τηλεθεατές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μπροστά στην τηλεόραση, σε όσους η καρδιά τους είναι εδώ με τον πρόεδρο Εκρέμ. [...] Είναι σαφές από πού τροφοδοτούνται τα κομματικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης λαμβάνουν το πενήντα τοις εκατό των διαφημίσεών τους από εμάς. Μας πωλούν τα προϊόντα, αλλά υπηρετούν το παλάτι».
Στη συνέχεια ο Οζγκιούρ Οζέλ είπε ότι θα ανακοινώσει τα εμπορικά σήματα ένα προς ένα προκειμένου οι καταναλωτές να δείξουν τη δύναμή τους. «Μποϊκοτάρετε όσους αγνοούν αυτή την πλατεία. Οι καλές μέρες έχουν τελειώσει, αγάπη μου. Ή θα μας δεις ή θα δεις τον πάτο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αρχές χαρακτήρισαν το χτύπημα «τρομοκρατικό» και «αντισημιτικό»
Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές έπεσε σε γκρεμό
Δεν αναζητείται τρίτο άτομο, ανακοίνωσε η αστυνομία
«Παρά τη λογοκρισία θα συνεχίσουμε να δημοσιογραφούμε ανεξάρτητα», τόνισε η διευθύντρια Μπάρμπαρα Μάσινγκ
Τουλάχιστον 40 οι τραυματίες
Σε επιφυλακή οι Αρχές σε Βερολίνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μεταξύ των νεκρών είναι και ένας Ισραηλινός πολίτης
Ο αλ Αχμεντ νοσηλεύεται μετά από δύο τραύματα που έφερε από πυροβολισμούς
Σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης οι Αρχές
12 οι νεκροί και 29 τραυματίες, η επίσημη ενημέρωση
Περισσότεροι από 400 αστυνομικοί στις έρευνες
Ο πρόεδρος του Ισραήλ καταγγέλλει «σκληρή επίθεση εναντίον Εβραίων»
Σκληρές εικόνες από τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς στην παραλία
Στην παραλία Μπόνταϊ βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση της εβραϊκής κοινότητας
Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή
Όσα περιέγραψε γείτονας του ηθοποιού
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μακελάρη
Το βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει τον μακελάρη
Γιατί η νέα Στρατηγική Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου αποτελεί μια τομή για την αμερικανική εξωτερική πολιτική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.