- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Red Hot Chili Peppers, Billie Eilish και Snoop Dogg θα λάμψουν στην Τελετή Λήξης
Μια τελετή παράδοση-παραλαβή για το Λος Άντζελες
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Λαμπεροί αστέρες στη Τελετή Λήξης - Μια τελετή παράδοση-παραλαβή για το Λος Άντζελες
Η παράδοση των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Λος Άντζελες μόλις έγινε πολύ πιο δυνατή. Οι εμφανίσεις των Billie Eilish, Snoop Dogg και Red Hot Chili Peppers αναμένεται να παρουσιαστούν στην Tελετή Λήξης των αγώνων στο Παρίσι την Κυριακή, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Variety.
Και οι τρεις καλλιτέχνες θα είναι ορατοί από το Λος Άντζελες σε ένα μείγμα από προηχογραφημένες και ζωντανές εμφανίσεις. Ο παραγωγός Ben Winston, ο οποίος δεν είναι άγνωστος σε ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις ως παραγωγός των βραβείων Grammy και του αφιερώματος "Adele: One Night Only" του CBS το 2021, συντονίζει με τους Γάλλους παραγωγούς της Τελετής Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες και για συμμετοχή της Τέιλορ Σουίφτ. Η Σουίφτ κρατάει από την Πενσιλβάνια, αν και ο βασικός λόγος που μάλλον δεν θα της επιτρέψει να εμφανιστεί, είναι οι ανησυχίες των διοργανωτών για κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα, σαν αυτό που σχεδιαζόταν σε συναυλίες της στην Αυστρία. Οχι ότι οι Αμερικανοί ανησυχούν λιγότερο. Χαρακτηριστικά, το περιοδικό Variety συμφώνησε να μην αποκαλύψει την ακριβή τοποθεσία από την οποία θα μεταδοθεί το αμερικανικό κομμάτι της τελετής. Το οποίο κιόλας θα διαρκεί 15 λεπτά, αντί των 12 που ίσχυαν σε παλιότερες τελετές λήξης.
Οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η τελετή έναρξης της 26ης Ιουλίου και κυρίως οι απειλές κατά της ζωής του καλλιτεχνικού διευθυντή της, Τομά Ζολί και του τελετάρχη Τιερί Ρεμπούλ, τους έκαναν, όπως δήλωσε ο δεύτερος, να ξαναγράψουν «για πολλοστή φορά» το σενάριο του φινάλε που θα παιχτεί την Κυριακή στο Σταντ ντε Φρανς.
Τι άλλο θα δούμε στην Τελετή Λήξης
Τελικές πρόβες στο Stade de France για τη Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Ο Τιερί Ρεμπούλ, διευθυντής των Τελετών Έναρξης και Λήξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, σημείωσε ότι «τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη για το κλείσιμο των Ολυμπιακών Αγώνων την Κυριακή» και υποσχέθηκε ένα «κύμα χαράς».
Η ίδια καλλιτεχνική ομάδα όπως και στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με επικεφαλής τον καλλιτεχνικό διευθυντή Τομά Ζολί, βρίσκεται στο «τιμόνι» αυτής της παράστασης, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) στο Stade de France.
Η λίστα με τους αναμενόμενους καλλιτέχνες παραμένει μυστική, αλλά τρία μεγάλα ονόματα έχουν ήδη διαρρεύσει στον Τύπο: αυτά του ηθοποιού Τομ Κρουζ και των Γάλλων θρύλων της ηλεκτρονικής μουσικής Air και Phoenix.
«Στην έναρξη, έπρεπε να δώσουμε τον τόνο. Στο τέλος, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή την ορμή και να τελειώσουμε τον αγώνα με το ίδιο πνεύμα με αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε αυτό το κύμα χαράς που μας περιβάλλει.
Είχαμε κολοσσιαία πίεση για αυτήν την Τελετή Έναρξης, υπήρχε περισσότερη απαισιοδοξία για το πώς θα μπορούσε να πάει. Τώρα είναι άλλου είδους πίεση, ο κόσμος ανυπομονεί. Αλλά είναι τελείως διαφορετικό.
Η Τελετή γίνεται σε ένα στάδιο, που είναι πιο παραδοσιακό. Θα έχουμε ακόμα περισσότερο το άγγιγμα και την υπογραφή του Τομά, ο καθένας έχει θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία του. Η παράσταση θα γιορτάσει τις αξίες του Ολυμπισμού, είναι πιο καθολική», τόνισε ο Ρεμπούλ, ενώ μιλώντας για τη στιγμή της Τελετής που η Ολυμπιακή σημαία θα δοθεί στο Λος Άντζελες, στους Αμερικανούς διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028, είπε:
«Είναι τα 15 λεπτά τους! Το όρισαν, το δημιούργησαν. Εμείς μόνο τους βοηθάμε. Τι να περιμένουμε; Είναι... Χόλιγουντ! Αυτό μπορώ να πω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας χαιρετίζει τις επικρίσεις που δέχθηκε η Ευρώπη κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
Οι αρχές εξετάζουν τα τρένα που πέρασαν από το ίδιο σημείο τις 48 ώρες πριν το ατύχημα για να προσδιοριστεί η στιγμή που δημιουργήθηκε η βλάβη
Σε φάση κύρωσης η καταγγελία συμφωνιών – Αντιδρά η Μόσχα, επικαλούμενη οικονομικές συνέπειες
Ξεπερνούν τους 5.000 οι νεκροί από την καταστολή - Ενισχύεται η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ
26.852 ο αριθμός των συλλήψεων - Τι αναφέρει ΜΚΟ
«Είδα το χέρι μου να λείπει» - Η απίστευτη ιστορία επιβίωσης της έφηβης
Στη Γαλλία το ποσοστό ανήλθε στο 55%
Χιλιάδες κρατούμενοι με την κατηγορία της «εχθρότητας» προς τον Θεό
Eρωτήματα για την κατάσταση της υγείας του προκαλούν οι εικόνες από το Νταβός
Ρυθμιζόμενα ενοίκια, πολεοδομικό μονοπώλιο και είκοσι χρόνια αναμονής για ένα ενοίκιο στη Στοκχόλμη
Συγκλονίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο οι αποκαλύψεις
Η κρίση της Γροιλανδίας λειτούργησε ως καταλύτης για μια ιστορική στροφή στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ
Βερολίνο και Ρώμη αναζητούν κοινό ευρωπαϊκό βηματισμό απέναντι σε ΗΠΑ, δασμούς και εσωτερικές διαφωνίες
Επιφυλακτικοί οι Ευρωπαίοι ηγέτες
«Μαρκ, να θυμάσαι ότι ο Καναδάς ζει χάρη στις ΗΠΑ», λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
«Τι έπρεπε να κάνουν; Να αφήσουν ένα παιδί πέντε ετών να πεθάνει από το κρύο;» διερωτήθηκε
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πώς από ένα ταψάκι κέικ έγινε ένα από τα διασημότερα παιχνίδια στον κόσμο
Η άλλη ευρωπαϊκή χώρα που έχει ενταχθεί είναι η Ουγγαρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.