- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Koρυφαίοι συνεργάτες του Ομπάμα εντάχθηκαν στην καμπάνια της Χάρις
Ξεχωρίζει το όνομα του Ντέιβιντ Πλουφ
Καμάλα Χάρις: Κορυφαίοι συνεργάτες του Ομπάμα στην ομάδα της προεκλογικής της εκστρατείας
Η προεκλογική εκστρατεία της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις πρόσθεσε κορυφαία στελέχη που καθοδήγησαν τις δύο νικηφόρες προεδρικές υποψηφιότητες του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ανέφερε το Reuters.
Ο Ντέιβιντ Πλουφ, ο οποίος ήταν διευθυντής της προεδρικής εκστρατείας του Ομπάμα το 2008 εντάχθηκε στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις ως στρατηγικός σύμβουλος.
Στην καμπάνια της Χάρις συμμετέχει επίσης η Στέφανι Κέιτερ, βετεράνος στις επικοινωνίες των Δημοκρατικών, η οποία στο παρελθόν διετέλεσε διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου του Ομπάμα και αναπληρώτρια διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας.
Άλλοι άνθρωποι του Ομπάμα που εντάσσονται στην εκστρατεία είναι ο Μιτς Στιούαρτ, ο οποίος εργάστηκε και στις δύο εκστρατείες του Ομπάμα και ο Ντέιβιντ Μπάιντερ ο οποίος ήταν επικεφαλής της επιχείρησης έρευνας κοινής γνώμης.
Το Politico ανέφερε πρώτος ότι ο Πλουφ συμμετέχει στην εκστρατεία της Χάρις. Οι ανακατατάξεις και οι προσθήκες στην προεκλογική εκστρατεία έρχονται καθώς η Χάρις έχει αποκτήσει δυναμική σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από τότε που ο Μπάιντεν δήλωσε ότι δεν θα διεκδικήσει επανεκλογή και την υποστήριξε ως την επόμενη υποψήφια των Δημοκρατικών.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κούρσα μεταξύ της Χάρις και του Τραμπ γίνεται πιο έντονη, αν και η αντιπρόεδρος έχει τονίσει σε δημόσιες εμφανίσεις της ότι θεωρεί τον εαυτό της αουτσάιντερ.
Η εκστρατεία της Χάρις ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι συγκέντρωσε 310 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο, εκ των οποίων περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα αφότου η αντιπρόεδρος ανακοίνωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία.
Πηγή: Reuters
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τραγουδιστής και ηθοποιός ανακρίθηκε για υποθέσεις που αφορούν 13 θύματα
Οι υγειονομικές αρχές αγωνίζονται να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση
«Δεν αισθάνομαι ήρωας», δήλωσε ο 32χρονος
Στο στόχαστρο η αρχαία Τύρος
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τουλάχιστον 10 υπόπτων
Η επιστολή του δράστη στον Τραμπ
Στα άκρα οι σχέσεις των δύο κρατών
Έχουν καταγραφεί εκατοντάδες μετασεισμοί
Διαδηλώσεις έκαψαν σπίτια μεταναστών το βράδυ, στις φλόγες λεωφορείο και αυτοκίνητα
Η ανάρτηση στο Truth Social
Η κατάσταση προκαλεί ανησυχία ενόψει της θερινής περιόδου
Η έφηβη τέθηκε υπό κράτηση προκειμένου να ανακριθεί
Στην αίτησή του αναφέρει ότι χρειάζεται τα χρήματα για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων
Oι κατηγορίες αφορούν περίοδο που ο ενάγων ήταν ανήλικος
Ένας από τους πρώτους τομείς που επηρεάζονται είναι τα ηλεκτρονικά προϊόντα
Παραμένει άγνωστο αν...τελικά κατάφερε να εντοπίσει τη συσκευή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.