Κοσμος

Μία 45χρονη εκπαιδευτικός βρέθηκε γυμνή με 17χρονο σε αυτοκίνητο στο Κολοράντο

Το όχημα στο οποίο εντοπίστηκαν ανήκει στον σύζυγό της που είναι στέλεχος του υπ. Άμυνας των ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μία 45χρονη εκπαιδευτικός βρέθηκε γυμνή με 17χρονο σε αυτοκίνητο στο Κολοράντο

Κολοράντο: 45χρονη εκπαιδευτικός γυμνή με 17χρονο σε αυτοκίνητο - Το όχημα στο οποίο εντοπίστηκαν ανήκει στον σύζυγό της που είναι στέλεχος του υπ. Άμυνας των ΗΠΑ

Μία 45χρονη εκπαιδευτικός από τις αρχές του Κολοράντο συνελήφθη καθώς βρέθηκε γυμνή με έναν 17χρονο στο αυτοκίνητο του συζύγου της, ο οποίος είναι στέλεχος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Οι αστυνομικές αρχές της πολιτείας Ντάγκλας ενημερώθηκαν τα ξημερώματα της 13ης Απριλίου για ένα ύποπτο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε αδιέξοδο.

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί για έλεγχο, όπου εντόπισαν την Έριν Γουόρντ γυμνή και να ντύνεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου το οποίο ήταν στο όνομα του συζύγου της.

Κολοράντο: Η αντίδραση του 17χρονου

Το ακόμα πιο παράδοξο ήταν πως στο όχημα βρισκόταν ένας 17χρονος, ο οποίος όταν είδε τους αστυνομικούς μπήκε στη θέση του οδηγού και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει. Ωστόσο, δύο τετράγωνα αργότερα τράκαρε, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο και το μποξεράκι του αλλά τελικά εντοπίστηκε μια ώρα αργότερα.

Η 45χρονη στην κατάθεσή της σημείωσε πως ήταν αναπληρωτής εκπαιδευτικός σε σχολείο και εκεί είχε γνωρίσει τον 17χρονο με τον οποίο, όπως είπε, είχαν σεξουαλικές επαφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Νεμπράσκα η ηλικία στην οποία θεωρείται ότι υπάρχει συναίνεση είναι από τα 16 και γι΄αυτό η Γουόρντ δεν κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου αλλά για σεξουαλική κακοποίηση κινδυνεύοντας με φυλάκιση έως 20 έτη.

Ο σύζυγός της, είναι ο Γουίλιαμ Ντάγκλας Γουόρντ, έχει υπηρετήσει για σχεδόν δύο δεκαετίες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ έχοντας τοποθετηθεί, μεταξύ άλλων, στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή του Commander's Action Group και ανώτερος σύμβουλος στο United States Strategic Command, μια στρατιωτική ομάδα που εντοπίζει και αναχαιτίζει απειλές κατά των ΗΠΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ