- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ισπανία: Στο νοσοκομείο η βασιλομήτωρ Σοφία
Η τέως βασίλισσα Σοφία, αδερφή του βασιλιά Κωνσταντίνου και της πριγκίπισσας Ειρήνης μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.
Μάλιστα, η τελευταία φορά που μπήκε σε κέντρο υγείας ήταν στις 30 Ιανουαρίου 1968 για να φέρει στον κόσμο τον μικρό της γιο, βασιλιά Φελίπε. Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει με την ασταμάτητη επίσημη ατζέντα της, πάντα στην υπηρεσία του ισπανικού Στέμματος.
Σύμφωνα με το περιοδικό ¡HOLA!, η τέως βασίλισσα Σοφία φρόντιζε πάντα τη διατροφή της με καλές συνήθειες. Προηγουμένως έκανε σκι, ιππασία, έπαιξε τένις και στα νιάτα της έγινε εφεδρικό μέλος της ελληνικής ομάδας ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης το 1960.
Ο βασιλιάς επισκέφτηκε τη μητέρα του και φεύγοντας διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο ότι είναι «πολύ καλά, χαρούμενη και ανυπόμονη να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό». Από την πλευρά της, η βασίλισσα Λετίθια δεν έχει προγραμματίσει καμία συνάντηση, οπότε θα μπορούσαμε να την δούμε στην κλινική Ruber να επισκέπτεται την Σοφία.
Η Σοφία έχει παρακολουθήσει αρκετές οικογενειακές εκδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες. Το περασμένο Σάββατο παρευρέθηκε στη γαμήλια γιορτή της εγγονής της Teresa de Borbón y Borbón, και του José Luis Rodríguez-Almeida, δημάρχου της Μαδρίτης, που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα της οικογένειας El Canto de la Cruz, στον δήμο της Μαδρίτης. Ο εν διαστάσει σύζυγός της Χουάν Κάρλος παρευρέθηκε επίσης σε αυτόν τον γάμο, όπως και η Infanta Elena, μαζί με τα παιδιά της Felipe και Victoria de Marichalar, και η Infanta Cristina, με τον Juan Urdangarin.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.