Κοσμος

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: Δάσκαλος σκότωσε τη σύζυγό του και την κόρη του

Το παιδί μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τη μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο όπου διαπράχθηκε έγκλημα στην Τουρκία
Τουρκία: Δάσκαλος σκότωσε σύζυγο και κόρη © EPA / ERDEM SAHIN

Τουρκία: Δάσκαλος σκότωσε τη σύζυγό του και την κόρη του - Το παιδί προσπάθησε να προστατεύσει τη μητέρα του

Άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Τουρκία. Ο Zülküf Böçkün, ένας 23χρονος δάσκαλος γεωγραφίας σκότωσε τη σύζυγό του, τη μαία - νοσοκόμα Kadriye Böçkün, με την οποία διαπληκτίστηκε λόγω ζήλιας, και την κόρη του Asude Helen Böçkün, η οποία προσπάθησε να τον αποτρέψει. Και οι δύο δέχθηκαν χτυπήματα με μαχαίρι. Ο δράστης διέφυγε μετά το περιστατικό, αλλά συνελήφθη από την αστυνομία.

Τουρκία: Δάσκαλος σκότωσε τη σύζυγο και την κόρη του

Σύμφωνα με το milliyet.com.tr, η άγρια δολοφονία σημειώθηκε γύρω στις 00:20 στον 5ο όροφο του Sancak Sitesi, στην περιοχή Yunusemre, του Ερζερούμ. Αφού ο πατέρας και οι αδελφές του 23χρονου, πήγαν στα δωμάτιά τους για να κοιμηθούν, ο Zülküf Böçkün άρχισε να μαλώνει με τη σύζυγό του Kadriye Böçkün, την οποία, όπως είπε, υποπτευόταν ότι τον απατούσε.

Η Asude Helen Böçkün, το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, άκουσε τους γονείς της να τσακώνονται και να φωνάζουν και προσπάθησε να τους μιλήσει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κατά τη διάρκεια της έντασης, ο Zülküf Böçkün επιτέθηκε στη γυναίκα και την κόρη του με το μαχαίρι ψωμιού που πήρε από την κουζίνα. Μετά τις κραυγές της μητέρας και της κόρης για βοήθεια, οι αδελφές του Zülküf Böçkün, που ήταν καλεσμένες στο σπίτι, έτρεξαν στο δωμάτιο.

Τουρκία: Σκότωσε μάνα και κόρη με μαχαίρι και τράπηκε στη φυγή

Οι αδελφές του επενέβησαν και πήραν το μαχαίρι από το χέρι του Zülküf Böçkün, αν και με δυσκολία. Ο θυμωμένος σύζυγος έτρεξε πίσω στην κουζίνα και συνέχισε να χτυπά τη γυναίκα και την κόρη του με άλλο μαχαίρι. Ενώ η μητέρα και κόρη κατέρρευσαν αιμόφυρτες, ο Zülküf Böçkün τράπηκε σε φυγή. Έπειτα από ειδοποίηση των γειτόνων, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Κατά τον έλεγχο από το ιατρικό προσωπικό, διαπιστώθηκε ότι η μητέρα Kadriye Böçkün πέθανε με 16 τραύματα από μαχαίρι και η κόρη της Asude Helen Böçkün πέθανε με 12 τραύματα από μαχαίρι.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Zülküf Böçkün στην είσοδο της συνοικίας Çat 4. Ο Böçkün υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο στο νοσοκομείο της πόλης του Ερζερούμ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπως αναφέρει η Yeni Safak. Τα πτώματα της μητέρας Kadriye Böçkün και της κόρης της Asude Helen Böçkün μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής του Ερζερούμ για νεκροψία-νεκροτομή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ