Κοσμος

Γιατρός στις ΗΠΑ οδήγησε γουρούνα στην χιονοθύελλα για να φτάσει στο μαιευτήριο

Καθώς μεγάλο μέρος της χώρας βρίσκεται στην «κατάψυξη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HΠΑ: Γιατρός οδήγησε γουρούνα στην χιονοθύελλα για να φτάσει σε έγκυο
© Shenandoah Medical Center/FB

HΠΑ: Γιατρός οδήγησε γουρούνα εν μέσω κακοκαιρίας για να φτάσει σε έγκυο

Ένας γιατρός στην Αϊόβα των ΗΠΑ βρήκε τον τέλειο τρόπο να φτάσει στο μαιευτήριο εν μέσω χιονοθύελλας. Στις 12 Ιανουαρίου, ο Τσέις Μπράουν οδήγησε μια γουρούνα και έφτασε ακριβώς στην ώρα του για να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι με το όνομα Μπίρκλι.

«Σας ευχαριστούμε Δρ. Μπράουν»

«Είχαμε έναν τοκετό σήμερα το πρωί στις 8 π.μ. εν μέσω χιονοθύελλας. Πώς έφτασε εδώ ο Δρ Τσέις Μπράουν για αυτόν τον τοκετό;!!!! Με ένα ATV, φυσικά», μοιράστηκε το Ιατρικό Κέντρο Shenandoah σε μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook μαζί με μια φωτογραφία του ATV στο πάρκινγκ. Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση στους ασθενείς μας, Δρ Μπράουν! (Και μια αρκετά διασκεδαστική ιστορία για τους περήφανους νέους γονείς που θα μοιράζονται για χρόνια!!!)», προστίθεται στην ανάρτηση.

Catch Dr. Chase Brown, baby Birkley, and her proud parents sharing their miracle birth story during the recent snowstorms on KETV NewsWatch 7 tonight at 10!

Posted by Shenandoah Medical Center on Tuesday, January 16, 2024

ΗΠΑ: Πολικές θερμοκρασίες και σφοδρές χιονοπτώσεις προκάλεσαν θανάτους και προβλήματα

Ως γνωστόν ένα κύμα αρκτικού ψύχους πλήττει μεγάλο μέρος των ΗΠΑ, με αρκετές πόλεις να παλεύουν με επικίνδυνα χαμηλές θερμοκρασίες. Σχολεία έκλεισαν, ενώ προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετώπισαν πολλές οικογένειες.

Στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης έπεσε πάνω 2,54 εκατοστά χιόνι για πρώτη φορά από το 2022. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία δήλωσε ότι η Φιλαδέλφεια έσπασε επίσης ένα παρόμοιο σερί 715 ημερών.  Περισσότερα από 90.000 σπίτια και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς ρεύμα, τα περισσότερα στο Όρεγκον, το Τέξας και τη Λουιζιάνα, αφού εκτεταμένες διακοπές ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Χάος στις μετακινήσεις λόγω της κακοκαιρίας

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους έως και 12 εκατοστά χιονιού αναμένονται μέχρι την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη και το Κονέκτικατ. Στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης το χιόνι ξεπερνά ήδη τα 70 εκατοστά και ίσως διπλασιαστεί το ύψος του τις επόμενες 24 έως 48 ώρες. Το Μέιν προετοιμάζεται επίσης για πρόσθετες χιονοπτώσεις, καθώς και προειδοποιήσεις για πλημμύρες και το αρκτικό κύμα ψύχους αναμένεται να φέρει θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Σημειώνεται πως 10.000 πτήσεις έχουν καθυστερήσει, σχεδόν 3.000 ακυρώθηκαν, ενώ αναμένονται νέες καθυστερήσεις και ακυρώσεις καθώς οι καταιγίδες συνεχίζουν να προκαλούν χάος μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ