Κοσμος

Σεφ στη Σλοβακία σκότωσε τη σύντροφό του και «ξερίζωσε» όργανά της

Ο Jozef Hanuska είναι γιος του «στραγγαλιστή της Μπρατισλάβα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σλοβάκος αστυνομικός
Σλοβακία: Σεφ σκότωσε τη σύντροφό του και «ξερίζωσε» όργανά της © EPA / Peter Komka

Σλοβακία: Σεφ σκότωσε τη σύντροφό του και έβγαλε τα όργανά της - Ο πατέρας του ήταν ο «στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα»

Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 48χρονης Patricia στη Μπρατισλάβα. Ο σεφ Jozef Hanuska φέρεται να τη σκότωσε στο διαμέρισμά της και να ξερίζωσε όργανά της - ανάμεσά τους και την καρδιά του θύματος - τοποθετώντας τα δίπλα στο άψυχο σώμα της. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία εντόπισε το πτώμα της Patricia μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τον δράστη. Σε κουβά στο ίδιο δωμάτιο οι αστυνομικοί εντόπισαν τα έντερά της και άλλα όργανα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος είχε τοποθετήσει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω από ένα σεντόνι που είχε πετάξει στο πτώμα. Οι γείτονες του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι συχνά το ζευγάρι μάλωνε, με τον Jozef Hanuska να απειλεί την Patricia ότι θα της κάνει κακό. 

«Ήξερα ότι αυτοί ήταν άνθρωποι που είχαν πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι υπήρχαν συχνά καυγάδες μεταξύ τους», είπε άλλη γειτόνισσα, σοκαρισμένη για τον τρόπο που βρήκε τον θάνατο η γυναίκα, με πολλούς να απορούν: «Σχεδίαζε να τα φάει; Γιατί να τα βγάλετε και να τα βάλετε σε έναν κουβά;»

Σλοβακία: Πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή δολοφονία της 48χρονης από τον σεφ

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο την Τετάρτη, μετά από κλήση συγγενή του σεφ, ο οποίος έλαβε μήνυμα στο κινητό του από τον Josef ότι σχεδίαζε να αυτοκτονήσει. Από τότε ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, μέχρι που την Παρασκευή (5.1) συνελήφθη, όταν αστυνομικοί τον εντόπισαν να κρύβεται σε ένα κελάρι. 

Μετά τη σύλληψη του Josef, η αστυνομία είπε: «Χάρη σε μια αυστηρή επιχειρησιακή έρευνα, οι ανακριτές της Μπρατισλάβα συνέλαβαν ένα άτομο το απόγευμα της Παρασκευής, το οποίο είναι ύποπτο για το εν λόγω έγκλημα». 

Σλοβακία: Ο πατέρας του σεφ ήταν ο «στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα»

Ο «Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα», Στέφαν Παντλ, ήταν ο πατέρας του δράστη του άγριου εγκλήματος. Ο Παντλ είχε συλληφθεί το 1979, αφού σκότωσε δύο γυναίκες που είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι. Όταν τις πήγε στο διαμέρισμά του, ζήτησε σεξ, αλλά όταν αρνήθηκαν, στραγγάλισε τη μία με τη ζώνη του πριν βιάσει και πνίξει την άλλη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ