Κοσμος

Νέο βίντεο του «μυστηριώδη» χρήστη που βιντεοσκοπεί γυναίκες στις εξόδους τους στο Tiktok

Δεκάδες γυναίκες στη βραδινή τους βόλτα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν βιντεοσκοπηθεί κρυφά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο βίντεο του «μυστηριώδη» χρήστη που βιντεοσκοπεί γυναίκες στις εξόδους τους στο Tiktok
Νέο βίντεο του «μυστηριώδη» χρήστη που βιντεοσκοπεί γυναίκες στις εξόδους τους στο Tiktok © Tiktok

TikTok: Νέο βίντεο του «μυστηριώδη» χρήστη που βιντεοσκοπεί γυναίκες στις εξόδους τους - Δεκάδες γυναίκες στη βραδινή τους βόλτα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν βιντεοσκοπηθεί κρυφά

O xρήστης στο TikTok Walking in China, ή @dinamimi59 αποτελεί έναν από τους αμφιλεγόμενους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο TikTok καθώς έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές επειδή μοιράζεται κοντινά κλιπ σε δύο λογαριασμούς με νεαρές γυναίκες που κατευθύνονται σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα του Ηνωμένου Βασιλείου κυρίως στη περιοχή του Μάντστεστερ και του Λίβερπουλ.

Το περιεχόμενο που ποστάρει ο συγκεκριμένος λογαριασμός περιλαμβάνει πλάνα με γυναίκες που κουβεντιάζουν στον δρόμο, τρώνε σνακ καθισμένες στο πεζοδρόμιο, ή περπατούν με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους.

Τελευταία του βίντεο από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Λίβερπουλ

Στη δημοσιότητα ο ΤikToker έφερε νέα βίντεο για το πως πέρασαν το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο Λίβερπουλ νεαρές κοπέλες μετά τη 01:00. Άλλες κάθονται στον δρόμο κουρασμένες, άλλες μιλούν στο κινητό και υπάρχουν κι εκείνες που απλώς περιμένουν σε μία γωνία. Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι ποικίλα, με πολλά από αυτά να εναντιώνονται στο υλικό που προβάλλεται.

Άγνωστα τα στοιχειά του λογαριασμού

Παρά τις έρευνες και τις καταγγελίες τα στοιχειά του ατόμου που κρύβεται από τον λογαριασμό δεν έχουν εξακριβωθεί. Το προφίλ του στο TikTok ακολοθούν κοντά στα 300.000 άτομα ενώ υπάρχουν βίντεο στο λογιαριασμό του που φτάνουν τις 45 εκατομμύρια προβολές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ