Κοσμος

Κλάπηκε το αυτοκίνητο ληστών πριν καταφέρουν να διαφύγουν

Πριν οι φερόμενοι ως ληστές προλάβουν να διαφύγουν, «οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν», ανέφερε η τοπική αρχή επιβολής του νόμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολοράντο: Πήγαν να ληστέψουν επιχείρηση, αλλά τους έκλεψαν το όχημα διαφυγής
© Commerce City PD/Facebook

ΗΠΑ: Κλοπή αυτοκινήτου διαφυγής ληστών στο Κολοράντο

Τρεις άτομα στο Κολοράντο τα οποία προσπαθούσαν να ληστέψουν μια επιχείρηση εξαργύρωσης επιταγών, είδαν το αυτοκίνητο τους να «χάνεται από προσώπου γης», πριν προλάβουν να διαφύγουν.

Η αστυνομία του Commerce City συνέλαβε τους δύο από τους τρεις υπόπτους το Σάββατο, περιγράφοντας τη σειρά των γεγονότων ως «μια απροσδόκητη και ειρωνική». Το πρωί του Σαββάτου, τρία άτομα επιχείρησαν να ληστέψουν το ανταλλακτήριο, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα του Commerce City.

«Καθώς το τρίο λήστευε την επιχείρηση... ένας τέταρτος εγκληματίας έκλεψε το όχημα διαφυγής τους», ανέφερε η αστυνομία.

Πριν οι φερόμενοι ως ληστές προλάβουν να διαφύγουν, «οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν», ανέφερε η τοπική αρχή επιβολής του νόμου. 

«Η σαιξπηρική σύμπτωση του να ληστέψουν τους ληστές στη σκηνή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Facebook που σχολίασαν την ανάρτηση της αστυνομίας του Commerce City», σημειώνει το BBC.

Μια γυναίκα ρώτησε αν αυτό ήταν από το Grand Theft Auto, με ένα emoji γέλιου. «Τι ανατροπή», έγραψε ένας άλλος χρήστης, στον οποίο η αστυνομία απάντησε: «Δεν μπορούμε να τα επινοήσουμε αυτά τα πράγματα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ