Κοσμος

Elon Musk: Το «Go f**k yourself» προς την Disney και όσους προσπαθούν να τον εκβιάσουν - Δείτε το βίντεο

Η χειρότερη ανάρτηση που έχω κάνει ποτέ, είπε ο ιδιοκτήτης του Χ για τα αντισημιτικά του σχόλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Elon Musk
© ΕΡΑ / TOLGA AKMEN

Elon Musk: Το «Go f**k yourself» προς την Disney και όσους προσπαθούν να τον εκβιάσουν - Η χειρότερη ανάρτηση που έχω κάνει ποτέ, είπε ο ιδιοκτήτης του Χ για τα αντισημιτικά του σχόλια

Ο Elon Musk, στην πρώτη του συνέντευξη μετά τα αντισημιτικά του σχόλια στο X νωρίτερα αυτό το μήνα, ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι ήταν η «πιο χαζή» ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, επιτέθηκε σε όσους διαφημιστές εγκαταλείπουν την πλατφόρμα του λόγω του αυξανόμενου αντισημιτισμού στο X.

Elon Musk to advertisers who are trying to ‘blackmail’ him: ‘Go f--- yourself’

«Δεν θέλω να διαφημίζονται στην πλατφόρμα μου», είπε στη σύνοδο κορυφής DealBook των New York Times στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου. «Αν κάποιος πρόκειται να με εκβιάσει με διαφημίσεις ή χρήματα, άντε γα**σου», είπε. «Είναι ξεκάθαρο; Γεια σου Bob. Αν είσαι στο κοινό, έτσι νιώθω», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Bob Iger, ο οποίος μίλησε νωρίτερα στη σύνοδο κορυφής της Τετάρτης. Η Disney δεν έχει απαντήσει ακόμη στο σχόλιο του Elon Musk.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης που διήρκεσε πολύ περισσότερο από μία ώρα, ο Musk είπε επίσης ότι δεν έχει πρόβλημα να τον μισούν. «Μισήστε με όσο θέλετε», είπε. «Είναι πραγματική αδυναμία στο να θέλεις να είσαι αρεστός».

Η χειρότερη και πιο ανόητη ανάρτηση που έχω κάνει ποτέ

Ντυμένος με ένα δερμάτινο μπουφάν, μαύρα δερμάτινα μποτάκια και ένα κολιέ που του έδωσε ένα μέλος της οικογένειας ενός Ισραηλινού ομήρου που λέει «φέρτε τους πίσω», ο Musk πρόσθεσε ότι ήταν «μία ζόρικη χρονιά» και παραδέχτηκε ότι μερικές φορές λέει «το λάθος πράγμα». Συγκεκριμένα, για το tweet που κατηγορήθηκε ως αντισημιτικό, παραδέχτηκε ότι είναι «το χειρότερο» που έχει κάνει ποτέ.

«Δηλαδή, κοίτα, λυπάμαι για αυτή την… ανάρτηση», είπε. «Ήταν ανόητο εκ μέρους μου. Από τις 30.000 μπορεί να είναι κυριολεκτικά η χειρότερη και πιο ανόητη ανάρτηση που έχω κάνει ποτέ. Και προσπάθησα να το ξεκαθαρίσω πολλές φορές και νομίζω ότι είναι προφανές ότι δεν είμαι αντισημίτης, αλλά στην πραγματικότητα είμαι φιλοσημίτης».

Ο Elon Musk επισκέφτηκε το Ισραήλ αυτή την εβδομάδα, όπου πήγε σε ένα κιμπούτς που δέχτηκε επίθεση από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, μίλησε με οικογένειες Ισραηλινών ομήρων και συναντήθηκε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu και τον πρόεδρο Isaac Herzog. Ο Musk ξεκαθάρισε ότι το ταξίδι του στο Ισραήλ «δεν ήταν μια προσπάθεια απολογίας ή συγγνώμης».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ