Κοσμος

Η τουρκική Sozcu έχει εξώφυλλο τον Νετανιάχου σαν βρικόλακα

Τον δείχνει να κρατάει ένα νεκρό παιδί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τουρκική Sozcu έχει εξώφυλλο τον Νετανιάχου σαν βρικόλακα

Sozcu: Σαν βρικόλακας ο Νετανιάχου στην τουρκική εφημερίδα - Τον δείχνει να κρατάει ένα νεκρό παιδί

Γεμάτο αίματα και αγκαλιά με ένα νεκρό παιδί απεικονίζει τον «βρικόλακα» Μπενιαμίν Νετανιάχου στο σημερινό της εξώφυλλο η τουρκική εφημερίδα Sozcu.

Η εφημερίδα τον θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο για τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και αναφέρει:

«Η ανθρωπότητα πεθαίνει και κλαίει εξαιτίας του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου... Γιατί κάθε μέρα, οι ισραηλινές βόμβες πέφτουν βροχή πάνω σε αθώα παλαιστινιακά μωρά, παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους, ακόμα και σε ανθρώπους που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Γάζας. Ο πόνος μας είναι μεγάλος... Οι μόνοι υπεύθυνοι είναι ο Ισραηλινός ηγέτης Νετανιάχου και οι υποστηρικτές του, οι ΗΠΑ και η ΕΕ».

«Στις 17 Οκτωβρίου, σκότωσε την ανθρωπότητα βομβαρδίζοντας το νοσοκομείο στη Γάζα όπου άμαχοι νοσηλεύονταν και έβρισκαν καταφύγιο… Δισεκατομμύρια άνθρωποι χύνουν δάκρυα για την ανθρωπότητα που πεθαίνει και καταριούνται το δολοφονικό βαμπίρ. Κι εμείς το καταριόμαστε. Ως SÖZCÜ, ευχόμαστε το έλεος του Θεού σε όσους έχασαν τη ζωή τους στη Γάζα και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους», συνεχίζει σε άλλο σημείο.

Τέλος, η εφημερίδα ζητά να «η αιματοχυσία να σταματήσει το συντομότερο δυνατό, ο πόλεμος να τελειώσει και ο βρικόλακας Νετανιάχου να δικαστεί ως εγκληματίας πολέμου. Καλούμε επίσης το έθνος μας σε κοινή λογική, επιθυμούμε όλα τα τμήματα να είναι ήρεμα, να δείξουν τις αντιδράσεις τους σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο και με τρόπο που αρμόζει στην ανθρωπιά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ