Κοσμος

Σπάνιο βίντεο του Βλαντιμίρ Πούτιν να παίζει πινγκ πονγκ σε διακοπές στη Φινλανδία

Οι ημέρες χαλάρωσης στη Φινλανδία στα χρόνια της KGB

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπάνιο βίντεο του Βλαντιμίρ Πούτιν να παίζει πινγκ πονγκ σε διακοπές στη Φινλανδία

Βλαντιμίρ Πούτιν: Σπάνιο βίντεο να παίζει πινγκ πονγκ σε διακοπές - Οι ημέρες χαλάρωσης στη Φινλανδία στα χρόνια της KGB

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σπάνιο βίντεο από τις αρχές της δεκαετίας του '90 με πρωταγωνιστή τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στα πλάνα που έφερε στη δημοσιότητα το φινλανδικό κανάλι YLE, φαίνεται ο Πούτιν στα χρόνια που ήταν πράκτορας της KGB να βρίσκεται σε διακοπές στη Φινλανδία και να παίζει πινγκ πονγκ.

Χρονικά, ο Πούτιν είναι περίπου 40 ετών, ακόμα αξιωματικός της KGB, ενώ είχε μόλις γίνει σύμβουλος στον τότε δήμαρχο της Αγίας Πετρούπολης, Ανατόλι Σόμπτσακ.

Putin Playing Table Tennis as KGB Agent in 1990s (Rare Clip)

Οι δυο τους φαίνεται πως παίζουν πινγκ-πονγκ με τους σωματοφύλακες του Ρώσου δημάρχου. Στα πλάνα αυτά, φαίνεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν να πηγαίνει και για ψάρεμα ενώ φαίνεται κάποια στιγμή και η τότε σύζυγός του, Λουντμίλα, αλλά και οι δύο κόρες του Μαρία και Κατερίνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Guardian, τα πλάνα καταγράφηκαν σε βίλα ιδιοκτησίας της φινλανδικής εταιρείας Thomesto. Η τελευταία έκανε εισαγωγές ξύλων από τη Ρωσία και ο ιδιοκτήτης της διατηρούσε την βίλα αυτή στο νησί Torsö που βρίσκεται περίπου 96 χλμ. δυτικά του Ελσίνκι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ