- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Tory Lanez καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση για τον πυροβολισμό κατά της Megan Thee Stallion
Της προσέφερε χρήματα για να μη μιλήσει ποτέ για το περιστατικό
Tory Lanez: 10 χρόνια φυλάκιση για τον πυροβολισμό κατά της Megan Thee Stallion
Ο Tory Lanez (Τόρι Λάνεζ) καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη για την απόπειρα δολοφονίας της Megan Thee Stallion (Μέγκαν Θρι Στάλιον) τον Ιούλιο του 2020. Ο παραγωγός και τραγουδιστής είχε πυροβολήσει κατά της τραγουδίστριας, τραυματίζοντάς την στα πόδια.
Πριν από λίγες ώρες, ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Ντέιβιντ Χέριφορντ, επέβαλε την ποινή στον 31χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε τον Δεκέμβριο για τρία κακουργήματα που είχαν να κάνουν με τη χρήση ημιαυτόματου όπλου εναντίον της Stallion, με την οποία είχε μια αντιδικία μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
Πώς ο Tory Lanez πυροβόλησε τη Megan Thee Stallion
Το αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε τον Ιούλιο του 2020. Η τραγουδίστρια του «Savage» και του «Shots Fired» κατηγόρησε δημοσίως τον Lanez ότι την πυροβόλησε πολλές φορές στα πόδια. Για πρώτη φορά μίλησε για το περιστατικό μέσα από Instagram Live. Μιλώντας το 2022 στην εκπομπή CBS Mornings ανέφερε ότι υπήρχε μια διαφωνία στην παρέα που επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο στο Hollywood Hills. «Τη συγκεκριμένη στιγμή, ο καυγάς δεν είχε καν να κάνει με εμένα, αλλά με τα δύο άτομα στο πίσω κάθισμα».
Η Megan είπε στην King ότι ουδέποτε ύψωσε τη φωνή της ή πίεσε κανέναν κατά τη διάρκεια του καυγά, από τη στιγμή, όμως, που εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο, η κατάσταση κλιμακώθηκε άσκημα. «Το μόνο που άκουγα ήταν αυτόν τον άντρα να μου λέει ουρλιάζοντας “χόρεψε σκύλα” και μετά άρχισε να πυροβολεί. Εγώ ήμουν τρομοκρατημένη γιατί πυροβόλησε δύο φορές. Είχα φοβηθεί πάρα πολύ, δεν ήθελα καν να κινηθώ ούτε να προσπαθήσω να ξεφύγω. Δεν ήξερα ότι δεν θα με πυροβολήσει κανονικά ή θα με σκοτώσει… ήμουν τρομοκρατημένη γιατί δεν με είχαν πυροβολήσει ποτέ ξανά».
Όπως αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη ο ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Daystar Peterson, της προσέφερε μετά το περιστατικό στο οποίο τραυματίστηκε ένα εκατομμύριο δολάρια για να μη μιλήσει στην αστυνομία. Μετά τον πυροβολισμό στο πόδι η Αμερικανίδα ράπερ από το Χιούστον είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται και εκτός από τις επιτυχίες στα τσαρτς έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του Forbes 30 Under 30.
Συνολικά έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy και έχει δει δεξαέξι τραγούδια της να σκαρφαλώνουν στο τοπ 10 της λίστας του Billbord.
Με πληροφορίες από Sky News, Αssociated Press και το Reuters
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.