- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Έλον Μασκ εκθρόνισε τον Μπαράκ Ομπάμα στον Twitter
Πόσους ακόλουθους έχει πλέον στη δημοφιλή πλατφόρμα
Twitter: Ο Έλον Μασκ πέρασε τον Μπαράκ Ομπάμα στην κατάταξη των χρηστών με τους περισσότερους ακόλουθους
Το «αφεντικό» του Twitter, ο Έλον Μασκ, έχει πλέον τον λογαριασμό με τους περισσότερους ακολούθους στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, εκθρονίζοντας τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
Τον λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία ακολουθούν σήμερα 133,08 εκατομμύρια χρήστες του Twitter, έναντι 133,04 εκατομμυρίων για τον πρώην ένοικο του Λευκού Οίκου.
Μέσα σε λίγους μήνες από την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του Twitter, ο Έλον Μασκ απέκτησε περισσότερους από 50 εκατομμύρια νέους ακολούθους.
Τον Φεβρουάριο ο ιστότοπος Platformer ανέφερε ότι ο Μασκ είχε πιέσει τους προγραμματιστές του Twitter να προωθήσουν τη διάδοση των μηνυμάτων του στην πλατφόρμα. Όπως ήταν φυσικό, η επιθυμία του έγινε πράξη, αφού χάρη σε τροποποιήσεις φίλτρων οι αναρτήσεις του Ίλον Μασκ διαδόθηκαν ευρέως, ανέφερε το δημοσίευμα.
Μεγάλη διαφορά από τους «διώκτες» τους
Ο Έλον Μασκ και ο Μπαράκ Ομπάμα απέχουν πολύ από τους «διώκτες» τους, τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ (113 εκατ. ακόλουθοι) και τις τραγουδίστριες Κέιτι Πέρι και Ριάνα με περίπου 108 εκατ. ακολούθους έκαστη, σύμφωνα με στοιχεία του εξειδικευμένου ιστότοπου Social Blade.
Το Twitter ανακοίνωσε ότι η μπλε πιστοποίηση θα αφαιρεθεί την 1η Απριλίου από τους χρήστες που δεν έχουν εγγραφεί στη νέα συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue.
Σε εσωτερικό σημείωμα προς τους υπαλλήλους της πλατφόρμας, ο Έλον Μασκ ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η εκτιμώμενη αξία του Twitter ανέρχεται σε 20 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή σχεδόν τα μισά από όσα πλήρωσε τον Οκτώβριο (44 εκατ. δολάρια) για να αποκτήσει τον έλεγχό της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Αντιμετωπίζουν 59 συνολικά κατηγορίες
Στο επίκεντρο η αποκάλυψη των πηγών πίσω από τα δημοσιεύματα για το Air Force One
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.