Κοσμος

Το γαλάζιο πουλί επέστρεψε στο Twitter

Πτώση για το Dogecoin μετά την αλλαγή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Twitter: Ο Έλον Μασκ επανέφερε το γαλάζιο πουλί
© Ravi Sharma/Unsplash

Twitter: Ο Έλον Μασκ επανέφερε το γαλάζιο πουλί ως λογότυπος της πλατφόρμας

Επανήλθε τελικά το καθιερωμένο λογότυπο στο Twitter, αφού το χαρακτηριστικό logo με το γαλάζιο πουλί που είχε αντικατασταθεί με το σκυλί shiba inu του Dogecoin είναι και πάλι στη θέση του. 

Ο ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ είχε αφαιρέσει το κλασικό λογότυπο της πλατφόρμας με το γαλάζιο πουλί πριν μερικές μέρες προκαλώντας διάφορα ερωτήματα για τη συγκεκριμένη επιλογή. Μάλιστα ο Έλον Μασκ, ως ιδιοκτήτης του Twitter έκανε και σχετική ανάρτηση «ανακοινώνοντας» την εν λόγω αλλαγή, μια κίνηση που εκτόξευσε την τιμή του κρυπονομίσματος.

Ωστόσο, σήμερα, το γνωστό μπλε λογότυπο του πουλιού επέστρεψε στην οθόνη του Twitter για τους περισσότερους χρήστες.

Σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg, το Dogecoin μειώθηκε κατά 9%, μόλις το Twitter επέστρεψε στο παλιό του λογότυπο. 

Είναι γνωστό πως ο Έλον Μασκ είναι θερμός υποστηρικτής του κρυπονομίσματος. Σημειώνεται ότι το Dogecoin δημιουργήθηκε ως αστείο το 2013 ωστόσο πλέον γίνεται δεκτό ως πληρωμή για εμπορεύματα στην Tesla που επίσης ανήκει στον Νοτιοαφρικανό δισεκατομμυριούχο.

Ο Μασκ έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν το meme του Shiba Inu. Συγκεκριμένα στις 15 Φεβρουαρίου είχε αναρτήσει μία ακόμα φωτογραφία με το εν λόγω σκυλί γράφοντας στη λεζάντα «Ο νέος CEO του Twitter είναι καταπληκτικός».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ