- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζευγάρι άφησε το μωρό του στο αεροδρόμιο επειδή δεν είχε εισιτήριο
Η ισραηλινή αστυνομία δεν άσκησε κατηγορίες
Ισραήλ: Ζευγάρι άφησε το μωρό του στο αεροδρόμιο επειδή δεν είχε εισιτήριο
Ένα ζευγάρι έκανε check-in για πτήση της Ryanair στο διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν προς τις Βρυξέλλες την Τρίτη αφήνοντας το παιδί του πίσω στο γκισέ της αεροπορικής εταιρείας επειδή δεν είχε εισιτήριο.
Το θέμα παραπέμφθηκε στην αστυνομία, όπως δήλωσε στο CNN μια εκπρόσωπος της Ryanair. «Αυτοί οι επιβάτες που ταξίδευαν από το Τελ Αβίβ στις Βρυξέλλες (31 Ιανουαρίου) παρουσιάστηκαν κατά το check-in χωρίς κράτηση για το βρέφος τους. Στη συνέχεια προχώρησαν στον έλεγχο ασφάλειας, αφήνοντας το βρέφος πίσω κατά το check-in».
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Ryanair, «τα βρέφη μπορούν να συμπεριληφθούν σε μια κράτηση πτήσης κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής κράτησης». Οταν κάποιος σχεδιάζει να ταξιδέψει με ένα βρέφος, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μήνυμα στον ιστότοπο που δηλώνει ότι υπάρχει χρέωση 25 ευρώ για κάθε πτήση απλής μετάβασης (όταν το μωρό κάθεται στην αγκαλιά ενός ενήλικα). Εαν ο κηδεμόνας επιθυμεί το βρέφος να ταξιδέψει σε δικό του κάθισμα, τότε θα πρέπει να πληρώσουν ξεχωριστά τη συγκεκριμένη θέση.
Η αρχή αεροδρομίου επιβεβαίωσε το επεισόδιο στο CNN και ανέφερε σε δήλωση του: «Ενα ζευγάρι και ένα βρέφος με βελγικά διαβατήρια έφτασαν για μια πτήση στον τερματικό σταθμό 1 χωρίς εισιτήριο για το μωρό. Το ζευγάρι έφτασε επίσης αργά για την πτήση, αφού είχε κλείσει το check-in. Το ζευγάρι άφησε το μωρό και έτρεξε προς τους ελέγχους ασφαλείας στον τερματικό σταθμό 1 σε μια προσπάθεια να φτάσει στην πύλη επιβίβασης για την πτήση».
Εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας είπε στο CNN ότι το θέμα φαίνεται να είχε επιλυθεί μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο σημείο. «Το μωρό είναι με τους γονείς και δεν υπάρχει περαιτέρω έρευνα», τόνισε.
Πηγή: CNN
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τη Σελήνη έως τα εμβόλια: Πώς η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η ανάγκη του ανήκειν διαμορφώνουν πεποιθήσεις
Η σατιρική αποδόμηση της εξουσίας, ο λαϊκισμός και οι λόγοι πίσω από τη διαρκή απήχηση του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του
Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να ανεβαίνει
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.