Κοσμος

Ειδικός στα σεξουαλικά εγκλήματα συμβουλεύει: Τα 5 πράγματα που απαγορεύω στα παιδιά μου

Η λίστα ασφαλείας μιας αστυνομικού μητέρας για προστασία από τους παιδόφιλους

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Viral έχουν γίνει τα βίντεο μιας αστυνομικού στο TikTok - Η ερευνήτρια σεξουαλικών εγκλημάτων παιδιών αποκαλύπτει 5 πράγματα που απαγορεύει στα δικά της παιδιά.
Η αστυνομικός και μητέρα Τέρα Αβίλα μοιράστηκε τους αυστηρούς κανόνες που έχει θέσει στα δικά της παιδιά προκειμένου να τα προστατεύσει από τους παιδεραστές © TikTok / screen shot

Viral έχουν γίνει τα βίντεο μιας αστυνομικού στο TikTok - Η ερευνήτρια σεξουαλικών εγκλημάτων παιδιών αποκαλύπτει 5 πράγματα που απαγορεύει στα δικά της παιδιά.

Μια αστυνομικός που ειδικεύεται στα σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος παιδιών έχει γίνει viral, αφού μοιράστηκε τους αυστηρούς κανόνες που έχει θέσει στα δικά της παιδιά προκειμένου να τα προστατεύσει από τους παιδεραστές.

Η Τέρα Αβίλα, που χρησιμοποιεί το όνομα thegirlcop στο TikTok, μοιράζεται τακτικά ενημερωτικό περιεχόμενο σχετικά με την παιδική κακοποίηση και την ενδοοικογενειακή βία.

Αλλά η πιο πρόσφατη συμβουλή της μητέρας τριών παιδιών έκανε τον κόσμο να ακούσει πιο προσεκτικά, καθώς μέσα από μια σειρά βίντεο, εξέθεσε τα πέντε πράγματα που απαγορεύει στα παιδιά της να κάνουν, για τη δική τους προστασία.

Η Αβίλα, η οποία κατοικεί στο Κονέκτικατ, είπε ότι ενώ ορισμένες από τις συμβουλές μπορεί να είναι «έκπληξη», βασίστηκαν σε χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας.

@thegirlcop

#greenscreen ahh the hate I know I'm going to get from this🤣🙃 #funpolice #girlcop #immadelight #childsafety #svu

♬ She Knows - J. Cole

Ως αποτέλεσμα, ο βασικότερος κανόνας της ήταν να απαγορεύει στα παιδιά της να συμμετέχουν σε ομαδικές βραδιές ύπνου, τα γνωστά sleepovers.

@thegirlcop Replying to @ll3o10 also don't mind my hair, my face or the spit up on my clothes🤣#childsafety #girlcop #immadelight #svu ♬ Emotional Piano Instrumental In E Minor - Tom Bailey Backing Tracks

«Δέχομαι πολλή κριτική για αυτό», είπε στο πρώτο της βίντεο, αλλά εξήγησε ότι η δημοφιλής παιδική δραστηριότητα δεν αξίζει το ρίσκο.

«Δεν ξέρεις ποιος είναι εκεί ή ποιος θα μπορούσε να γλιστρήσει μέσα τη νύχτα», πρόσθεσε.

Στο νούμερο δύο, ανέφερε ότι απαγορεύει στα παιδιά της να χρησιμοποιήσουν το Snapchat, δεδομένου του μεγάλου αριθμού αρπακτικών που χρησιμοποιούν τη δημοφιλή εφαρμογή για να δελεάσουν νεαρά θύματα.

Αποκάλυψε επίσης ότι η εφαρμογή ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς μπορεί να προβληθεί η τοποθεσία των χρηστών, αλλά και γιατί τα παιδιά πιστεύουν λανθασμένα ότι οι φωτογραφίες που αποστέλλονταν μέσω της πλατφόρμας θα διαγραφούν οριστικά.

«Τίποτα καλό δεν προέρχεται από αυτήν την εφαρμογή», ​​ήταν η ζοφερή αξιολόγησή της για το Snapchat.

Τρίτον, η αξιωματικός είπε ότι ποτέ δεν αναγκάζει τα παιδιά της να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν κανέναν - συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας και των φίλων της.

Είπε ότι είναι σημαντικό τα παιδιά να καταλαβαίνουν μόνα τους ότι μπορούν να συναινέσουν στη σωματική επαφή.

@thegirlcop Replying to @justin__1990 thanks for the advice, but I think we got it.🧡❤️ #girlcop #46brothers #immadelight ♬ Photograph - Ed Sheeran

«Ξέρω ότι ακούγεται πολύ κακό, αλλά είναι το σώμα τους και αν δεν θέλουν να δώσουν μια αγκαλιά, έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και να θέσουν όρια», είπε.

Οι τρεις πρώτοι κανόνες προσέλκυσαν τεράστιο ενδιαφέρον, εμπνέοντάς τη να μοιραστεί ένα επόμενο βίντεο.

Στο δεύτερο βίντεο, είπε ότι τα μυστικά ήταν εκτός νόμου στο νοικοκυριό της.

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να έχεις ένα μυστικό και στο να κρατάς μια έκπληξη. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν ότι ένας εκτός σπιτιού ενήλικας δεν πρέπει να λέει σε ένα παιδί να κρατήσει ένα μυστικό», είπε, αλλά πρόσθεσε την προειδοποίηση ότι είναι αποδεκτό να κρατήσει ένα μυστικό για έναν φίλο.

@thegirlcop Replying to @jake_0770 the only comment that bugs me is yours -jake. don't call my 8 yo names. #mamabear #immadelight #childsafety #svu ♬ original sound - Awesomequotes89

Και τέλος, είπε ότι δεν θα επιτρέψει στα παιδιά της να χρησιμοποιούν «ανόητα ονόματα για τα ιδιωτικά τους μέρη», επιμένοντας ότι πρέπει να χρησιμοποιούν τους σωστούς ανατομικούς όρους.

Με αυτόν τον τρόπο, εξήγησε, είναι πιο εύκολο να εξηγήσετε μια κατάσταση στις Αρχές εάν κάτι πάει στραβά.

Τα βίντεο πλημμύρισαν από σχόλια, με αμέτρητους γονείς να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τη λίστα ασφαλείας της Τέρα Αβίλα.

(Με πληροφορίες της New York Post)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ