Ελλαδα

Κολωνός: Ελεύθερος με όρους 39χρονος που κατείχε φωτογραφίες της 12χρονης

Τι είπε στην απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνθήματα στο κατάστημα του φερόμενου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου στον Κολωνό
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στην Κολωνό: Η απολογία 39χρονου, η κατηγορία για παιδική πορνογραφία και η απόφαση της ανακρίτριας

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος που κατηγορείται για κατοχή πορνογραφικού υλικού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής είχε κληθεί σε απολογία για το κακούργημα της πορνογραφίας ανηλίκων, καθώς είχαν εντοπιστεί στην κατοχή του φωτογραφίες του κοριτσιού. Ο 39χρονος δεν είχε συλληφθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κλήση του σε απολογία εντάσσεται στο νέο στάδιο που μπαίνει η έρευνα, στην οποία καλούνται και άτομα τα οποία δεν κατηγορούνται για βιασμό της 12χρονης, αλλά σε συσκευές τους έχει βρεθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τι είπε στην απολογία του ο 39χρονος

Ο 39χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και φέρεται να υποστήριξε ότι μέσω της εφαρμογής viber, από ένα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης, του εστάλησαν φωτογραφίες. Όπως είπε, επειδή κάτι υποψιάστηκε, ζητούσε επίμονα να αποσαφηνιστεί η ηλικία της κοπέλας, διότι η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών και ζήτησε τις φωτογραφίες για να ταυτοποιήσει την ηλικία του προσώπου με το οποίο μιλάει.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχτηκε ότι έστειλε χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 140 ευρώ. Μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερος και επέβαλαν στον κατηγορούμενο τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 3 φορές το μήνα και της εγγύησης 5 χιλιάδων ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ