Κοσμος

Η Τζόρτζια Μελόνι εκτός εαυτού σε βίντεο - Αποκαλύπτεται το αληθινό της πρόσωπο;

Πληθαίνουν οι εμφανίσεις που σοκάρουν

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Τζόρτζια Μελόνι
H Τζόρτζια Μελόνι © EPA

Viral έχει γίνει βίντεο που δείχνει εν εξάλλω την Τζόρτζια Μελόνια κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της εμφάνισης.

Αίσθηση προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει την Τζόρτζια Μελόνι σε έξαλλη κατάσταση κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Ειδικότερα, η Μελόνι εμφανίζεται εν εξάλλω να λέει:

«...δεν είναι αρχηγός στους Αδελφούς της Ιταλίας. Και δεν σου επιτρέπω να συνδέεις αυτά τα δυο. Ντροπή σου, ψεύτη. Ντροπή σου, ντροπή σου».

Μάταια προσπαθούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της «τοποθέτησής» της να την ηρεμήσουν, με την ίδια να υπερκαλύπτει οποιαδήποτε άλλη φωνή προσπαθούσε να της απευθύνει τον λόγο.

Δείτε το βίντεο:

Τζόρτζια Μελόνι: Τα viral βίντεο με τις ακραίες απόψεις

Η Τζόρτζια Μελόνι είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών στην Ιταλία μετά τη νίκη της στις βουλευτικές εκλογές. Παρά τις προσωπικές της διαβεβαιώσεις πως θα κυβερνήσει για τον λαό, το παρελθόν της έχει συνοδευτεί με αρκετά «ακραίες» απόψεις.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το έμβλημα του κόμματός της είναι κατάλοιπο του προσωπικού της θαυμασμού αλλά και των ριζών της στη φασιστική Ιταλία. Η ίδια κατήγαγε τον θρίαμβό της με μια συντηρητική εθνικιστική ατζέντα, που δανείστηκε περισσότερα στοιχεία από τη συνταγή επιτυχίας των συνασπισμών του Μπερλουσκόνι.

Οι ακραίες απόψεις της έχουν καταγραφεί πολλές φορές. Μεταξύ άλλων είχε αναρτήσει ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, που απεικόνιζε τον βιασμό μιας κοπέλας, ενώ σε άλλα δημοσιεύματα μιλά κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Να θυμίσουμε την εμφάνισή της λίγο πριν τη νίκη της, στην οποία κρατούσε δύο πεπόνια.

«Δεν υπήρξε πολιτικός σαν τον Μουσολίνι»

Στο βίντεο παρακάτω απεικονίζεται μία από τις πολλές φορές που η Μελόνι εξήρε το έργο του Μουσολίνι, περιγράφοντάς τον ως έναν «καλό πολιτικό», ο οποίος «ό,τι έκανε, το έκανε για την Ιταλία». Μάλιστα, τονίζει ότι «δεν υπήρξαν άλλοι πολιτικοί σαν αυτόν τα τελευταία 50 χρόνια».

Giorgia Meloni elogia Mussolini - Soir 3 (France 3) - 1996

Το βίντεο με τα πεπόνια

Όπως προαναφέρθηκε. λίγο πριν τη νίκη της στις βουλευτικές εκλογές, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο με την ίδια να κρατά στα χέρια της δύο πεπόνια, στο ύψος του στήθους της, και να κοιτά προκλητικά την κάμερα.

@giorgiameloni_ufficiale

25 settembre: ho detto tutto.

♬ suono originale - Giorgia Meloni

Οι επιθέσεις στους ΛΟΑΤΚΙ

Για τους ΛΟΑΤΚΙ, η Μελόνι είχε πάρει ξεκάθαρα αντίθετη θέση σημειώνοντας:

Italian Politician Giorgia Meloni speaks against LGBT+ (ENGLISH SUBS)

Ναι στη φυσιολογική οικογένεια, όχι στο λόμπι των ΛΟΑΤΚΙ, ναι στη σεξουαλική ταυτότητα, όχι στην ιδεολογία του φύλου, ναι στις οικουμενικές χριστιανικές αξίες, όχι στη βία των ισλαμιστών, ναι στα ασφαλή σύνορα, όχι στη μαζική μετανάστευση, ναι στην εργασία για τους πολίτες μας, όχι στη διεθνή οικονομία, ναι στην κυριαρχία του λαού μας, όχι στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών».

Κατηγορίες για «φυλετικό ρατσισμό»

Η Μελόνι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κατηγορηθεί για «φυλετικό ρατσισμό», παρά το γεγονός πως αρνείται κάθε τέτοιο χαρακτηρισμό.

Από την πλευρά της, προσπαθεί να απορρίψει τις συγκρίσεις του κόμματός της με τον φασισμό και να κατευνάσει τις ανησυχίες. Μάλιστα, σε μήνυμά της, βιντεοσκοπημένο στα γαλλικά, τα ισπανικά και τα αγγλικά, τόνισε ότι είναι «αδικαιολόγητα» αυτά που γράφονται στο διεθνή Τύπο, πως μια κυβέρνηση υπό την ίδια θα αποτελέσει «κίνδυνο για τη δημοκρατία και την ευρωπαϊκή και διεθνή σταθερότητα».

Meloni: La mia risposta alla stampa internazionale per spiegare chi siamo e cosa vogliamo fare

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ