- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Γερμανία: Γυμνόστηθες ακτιβίστριες έκαναν παρέμβαση σε ομιλία του Όλαφ Σολτς
Δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται ο καγκελάριος
Όλαφ Σολτς: Ακτιβίστριες γύμνωσαν τα στήθη τους απέναντι στον Γερμανό καγκελάριο απαιτώντας εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο.
Δύο ακτιβίστριες αιφνιδίασαν τον καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, με τον οποίο ζήτησαν να φωτογραφηθούν, καθώς γύμνωσαν τα στήθη τους απαιτώντας «εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο, τώρα», λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Οι δύο γυναίκες, που επωφελήθηκαν από την ημέρα «ανοιχτών θυρών» της γερμανικής κυβέρνησης για να μπουν στην καγκελαρία, είχαν γράψει το σύνθημα αυτό στο στήθος τους. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας της καγκελαρίας τις απομάκρυναν πολύ γρήγορα, ενώ εκείνες φώναζαν συνθήματα. Ο Σολτς παρέμεινε ανέκφραστος κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.
Η Γερμανία, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ρωσικό φυσικό αέριο, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να επιβάλει πλήρες εμπάργκο στις προμήθειες από τη Ρωσία.
Όταν ρωτήθηκε νωρίτερα σήμερα, ο Σολτς υπενθύμισε τις προσπάθειες που καταβάλλει το Βερολίνο για να βρει εναλλακτικές πηγές ενέργειες, όπως είναι το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), οι πρώτοι σταθμοί αποσυμπίεσης του οποίου ενδέχεται να λειτουργήσουν στις αρχές του 2023. «Στη συνέχεια, το πρόβλημά μας όσον αφορά την ασφάλεια του εφοδιασμού θα μπορούσε να επιλυθεί στις αρχές του 2024», πρόσθεσε.
Η Γερμανία, όπως και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, φοβάται ότι θα αντιμετωπίσει ελλείψεις κατά τη διάρκεια του επόμενου χειμώνα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα επιχείρηση βομβαρδισμών στο Ιράν μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
Περισσότεροι από 600.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τη λειτουργία του ποντίφικα
Ολοκληρώθηκε η σύνοδος κορυφής ανάμεσα στον Σι Τζινπίνγκ και τον Ντόναλντ Τραμπ
Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στη Βρετανία τον περασμένο μήνα, έπειτα από έξι χρόνια διαμονής στις ΗΠΑ
Η στεγαστική επισφάλεια των ηλικιωμένων που αναδεικνύεται σε νέα πρόκληση για τις ευρωπαϊκές πολιτικές κοινωνικής προστασίας
Ο συνιδρυτής της Microsoft τάσσεται κατά της «αυτορρύθμισης»
Με κοινή ψήφο AfD και CDU
Σοβαρή παραβίαση ιατρικών δεδομένων - Η ομάδα ShinyHunters απειλεί με διαρροή
Τα δεδομένα μέχρι σήμερα δεν δείχνουν αυξημένο κίνδυνο
Η απίθανη ιστορία του Σίνγκο
Έκκληση για προστασία της ανθρωπιάς απέναντι στην εξέλιξη των μηχανών
Το πανεπιστήμιο αλλάζει πορεία μετά τον θάνατό του
Η εβδομάδα που έδειξε μέχρι πού φτάνει η δύναμή του
Στο Μαλιμπού, άνοιξε καταβόθρα κοντά στο σπίτι του Νίκολας Κέιτζ
Η ένταση κορυφώθηκε μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να ανανεώσει τη θητεία του προέδρου
Η ηλικιωμένη γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα όπου ζούσε για 71 χρόνια
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στη μεταξύ τους συνάντηση στη Νέα Υόρκη
Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ζητά να παρέμβει στη δικαστική προσφυγή κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Συγκινημένη η κόρη του Μαρίνα στην τελετή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.