Κοσμος

Μπόρις Τζόνσον: Μπάνιο και γυμναστική σε παραλία της Καρύστου

Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο
Ο Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο © The Sun

Δριμεία κριτική στο πρόσωπο του Μπόρις Τζόνσον από τα βρετανικά ΜΜΕ για τα μπάνια και την χαλάρωση στην Κάρυστο.

Στην Κάρυστο παραμένει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον. Ο απερχόμενος ηγέτης της Βρετανίας βρίσκεται στην Ελλάδα με την οικογένειά του για να περάσει τις τελευταίες εβδομάδες του στον πρωθυπουργικό θώκο της χώρας του.

Μία επιλογή που δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα βρετανικά ΜΜΕ που ασκούν δριμεία κριτική προς το πρόσωπό του.

Ο Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο
Ο Μπόρις Τζόνσον στην Κάρυστο © The Sun

Σε ταβέρνα του νησιού με το laptop του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός επέλεξε μία ταβέρνα του νησιού για να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης όπου και τον αποθανάτισε ο φακός.

Παράλληλα, σε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail, διευκρινίζεται ότι ο Τζόνσον βρέθηκε στο εστιατόριο «The Aegean» στην Κάρυστο, πάνω από την παραλία Ποταμός. Γενικότερα, οι διακοπές του Τζόνσον στη χώρα μας έχουν αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και δριμείας κριτική στα βρετανικά ΜΜΕ, χωρίς να φαίνεται να επηρεάζουν τον ίδιο.

«Η Βρετανία μαστίζεται από κρίση κόστους ζωής και εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του» είναι ο συνηθέστερος τίτλος των πρωτοσέλιδων των βρετανικών tabloid. Η Daily Mail, η οποία δημοσίευσε πρώτη στην Αγγλία τις φωτογραφίες από τις διακοπές του πρωθυπουργικού ζεύγους αναφέρει πως «οι επικριτές του τονίζουν πως ηγείται μίας κυβέρνησης ζόμπι».

Αντίθετα, οι Εργατικοί χαρακτηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες της διακυβέρνησής Τζόνσον ως ένα «μεγάλο πάρτι», καθώς εκείνος απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την Κάρι Σίμοντς στην Ελλάδα.

daily_mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ