Κοσμος

Μπρους Γουίλις: Η γυναίκα του μιλά για πρώτη φορά για την αφασία του συζύγου της

«Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπρους Γουίλις
Ο Μπρους Γουίλις © EPA

Για την διάγνωση του συζύγου της με αφασία μίλησε για πρώτη φορά η σύζυγός του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ.

Η σύζυγός του Μπρους Γουίλις, Έμα Χέμινγκ, μίλησε για πρώτη φορά για την διάγνωση του συζύγου της με αφασία, που τον οδήγησε στην απόσυρση από την υποκριτική.

Ειδικότερα, μιλώντας στο «The Bump», το 43χρονο μοντέλο εξομολογήθηκε, ότι η ζωή της έχει δυσκολέψει αρκετά από τότε που η ασθένεια ήρθε στη ζωή του Γουίλις.

«Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου. Η ποσότητα φροντίδας για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι έχει επηρεάσει την ψυχική μου υγεία και γενικότερα την υγεία μου. Και αυτό δεν εξυπηρετεί κανέναν στην οικογένειά μου».

Γουίλις και Χέμινγκ έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 10χρονη Μέιμπελ και την 8χρονη Έβελιν. Η ανατροφή των παιδιών της ήταν ανέκαθεν προτεραιότητά της, αλλά πλέον είναι και ο σύζυγός της που την χρειάζεται.

«Κάποιος μου είπε πριν λίγο καιρό, πως όταν φροντίζεις πολύ κάποιον άλλον, καταλήγεις να μη φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτό μου φάνηκε πολύ λογικό. Είναι μια στιγμή που μπορώ να αποσυνδεθώ από τα άλλα και να κάνω κάτι που ξέρω ότι με κάνει να νιώθω καλά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βρει κανείς αυτό το πράγμα που τον κάνει να νιώθει καλά και να το χτίσει».

Να θυμίσουμε πως η Χέμινγκ είχε ανακοινώσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ότι ο 67χρονος σταρ έχει αφασία κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram ταυτόχρονα με την πρώην σύζυγο του Γουίλις, Ντέμι Μουρ, αλλά και τις κόρες τους, την 33χρονη Ράμερ, την 30χρονη Σκάοουτ και την 28χρονη Ταλούλα.

Στην ανακοίνωση έγραψαν: «Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ