Κοσμος

Eκτός Τουρκίας το γιοτ του Αμπράμοβιτς υπό τον φόβο κυρώσεων

Tην μαρίνα διαχειρίζεται βρετανική εταιρεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πόλεμος στην Ουκρανία – Ρομάν Αμπράμοβιτς: «Εκδιώχθηκε» το σούπερ γιοτ του από την Τουρκία
To γιοτ του Ρομάν Αμπράμοβιτς © ΕPA Pool

Το σούπερ γιοτ του Ρομάν Αμπράμοβιτς, έφυγε από την αποβάθρα που είχε ελλιμενιστεί στην Τουρκία λόγω του ενδεχομένου να υποστεί κυρώσεις.

Το γιοτ του Ρομάν Αμπράμοβιτς βρισκόταν στο λιμάνι της Αλικαρνασσού στην Τουρκία εδώ και αρκετές ημέρες, όμως οι κυρώσεις που επέβαλε η Βρετανία κατά του Ρώσου μεγιστάνα, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, ανάγκασαν τη βρετανική εταιρεία που διαχειρίζεται το λιμάνι να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αυτό.

Σύμφωνα με το Marine Traffic, το γιοτ βρίσκεται αγκυροβολημένο στην παραλία Yalikavak στη νοτιοανατολική Τουρκία, σύμφωνα με την υπηρεσία δεδομένων ναυτιλίας Marine Traffic.

Εκπρόσωπος της Global Ports Holding αρνήθηκε να σχολιάσει γιατί το Solaris έφυγε από το λιμάνι. Η εταιρεία, χθες, ανακοίνωσε ότι δεν έχει «καμία εξουσία να αποδεχθεί ή να απορρίψει οποιοδήποτε πλοίο ή γιοτ» από το λιμάνι, αλλά έλαβε την απόφαση να «μην λάβει καμία αμοιβή υπηρεσίας ή άλλες πληρωμές σχετικά με τον ελλιμενισμό αυτού του σούπερ γιοτ».

Το γιοτ έχει κατασκευαστεί σε γερμανικό ναυπηγείο και βγήκε για πρώτη φορά στη θάλασσα στις αρχές του περασμένου έτους. Είναι ένα από μια σειρά γιοτ που ανήκουν στον Αμπράμοβιτς, σύμφωνα με αναφορές στις εκδόσεις πολυτελών ειδών SuperYachtFan, SuperYacht Times και Forbes.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.