Κοσμος

Πούτιν σε Ερντογάν: Σταματάμε όταν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις

Τι είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στην επικοινωνία που είχε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν © EPA / MICHAEL KLIMENTYEV / SPUTNIK / KREMLIN POOL / POOL

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι η Ρωσία θα σταματήσει τον πόλεμο, όταν «ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Μόσχας».

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, συνομίλησε με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τις εξελίξεις στον πόλεμο που μαίνεται για 11η ημέρα στην Ουκρανία και είπε ότι «η στρατιωτική επιχείρηση θα σταματήσει όταν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Μόσχας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, «η στρατιωτική επιχείρηση», όπως χαρακτηρίζει η Μόσχα την εισβολή της στην Ουκρανία, εξελίσσεται βάσει σχεδίου, με τον Πούτιν να προσθέτει ότι ελπίζει οι Ουκρανοί διαπραγματευτές να κρατήσουν μια πιο εποικοδομητική προσέγγιση και να λάβουν υπόψη τους την πραγματικότητα.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία, ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να συμπλήρωσε πως η Μόσχα είναι έτοιμη για διάλογο με την Ουκρανία και ξένους εταίρους.

Όπως ανακοίνωσε η Τουρκική Προεδρία, από την πλευρά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο για άμεση κατάπαυση του πυρός, άνοιγμα ανθρωπιστικών διαδρόμων και υπογραφή συμφωνίας ειρήνης.

Διαβάστε περισσότερα: Πόλεμος στην Ουκρανία: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις -LIVE

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.