- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άντερσον: Δεν υπήρξε «ABBA πάρτι» αλλά... «Τζόνσον πάρτι»
Τι είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που θέλουν τραγούδια των Abba να ακούστηκαν από την πρωθυπουργική κατοικία σε ένα από τα πάρτι
Ο Μπένι Άντερσον επεσήμανε πως η εκδήλωση που φέρεται να πραγματοποιήθηκε στη Ντάουνινγκ Στριτ δεν ήταν ένα «ABBA πάρτι», αλλά ένα «πάρτι του Τζόνσον»
Η εκδήλωση που φέρεται να πραγματοποιήθηκε στη Ντάουνινγκ Στριτ κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τραγούδια του συγκροτήματός των ABBA, δεν ήταν ένα «ABBA πάρτι», αλλά ένα «πάρτι του Τζόνσον» σύμφωνα με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Μπένι Άντερσον.
Ο 75χρονος τραγουδιστής και στιχουργός του σουηδικού συγκροτήματος αστειεύτηκε πως οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση στο Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ ενδεχομένως να άκουγαν την επιτυχία του 1980 «The Winner Takes It All».
Η βρετανική εφημερίδα «The Mail on Sunday» είχε αναφέρει ότι τραγούδια των ABBA ακούστηκαν από την πρωθυπουργική κατοικία στις 13 Νοεμβρίου 2020.
Ο Άντερσον δήλωσε σχετικά στο πρακτορείο ειδήσεων PA: «Δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις ένα “ΑΒΒΑ πάρτι”. Είναι ένα πάρτι του (Μπόρις) Τζόνσον, όπου έτυχε να παίζουν μουσική των ΑΒΒΑ. Δεν είναι ένα “ABBA πάρτι”».
Ένα άλλο μέλος του θρυλικού συγκροτήματος, ο Μπιορν Ουλβίους, αντέδρασε με έκπληξη, λέγοντας: «Δηλαδή, ουάου! Έπαιξαν μόνο τραγούδια των ABBA; Πλάκα κάνετε; Φυσικά έπαιξαν κι άλλα τραγούδια».
Το συγκρότημα, το οποίο απαρτίζεται επίσης από τις τραγουδίστριες Ανιέτα Φέλτσγκογκ και Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ, ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο την επιστροφή του με ένα νέο άλμπουμ και μία εικονική (virtual) σκηνική παρουσία με «Abbatars» - και τα δύο με τίτλο «Voyage».
Η επιστροφή τους συμπίπτει χρονικά με την υποψηφιότητά τους στα βρετανικά μουσικά βραβεία (Brit Awards) για το Καλύτερο Ξένο Συγκρότημα, με την τελετή απονομής να έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης στην O2 Arena του Λονδίνου.
Ο Ουλβίους δήλωσε ότι είχε δει νέα πλάνα από το «virtual show» που θα προβληθεί από τον Μάιο του 2022 σε μία ειδικά διαμορφωμένη αρένα στο Queen Elizabeth Olympic Park του ανατολικού Λονδίνου και το περιέγραψε ως μία «ξεχωριστή εμπειρία». «Δεν θυμόμουν καν πως υπήρξα τόσο όμορφος. Ίσως να έκαναν κάτι επ’ αυτού. Αλλά κινούμαι πολύ... Κινούμαι σχεδόν σαν τίγρης», δήλωσε αστειευόμενος.
Το πρόσφατο άλμπουμ, το οποίο διαφημίστηκε ως η τελευταία παράσταση του συγκροτήματος, έφθασε στο Νο1 σε περισσότερες από δέκα χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Βρετανία, αποσπώντας θετικές κριτικές.
Ο Άντερσον δήλωσε ότι όλοι τους εξεπλάγησαν από την αντιμετώπιση που έτυχαν από τους κριτικούς, δεδομένου ότι οι ABBA είχαν συγκεντρώσει πολλές φορές αρνητικά σχόλια την εποχή που μεσουρανούσαν. «Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και πάνω από 40 χρόνια που είχαμε τόσο καλές κριτικές», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω εάν αυτό έχει κάποιο αντίκτυπο σε κάτι, επειδή δεν είχαμε ποτέ πολύ καλές κριτικές ειδικά στη Βρετανία αλλά, τέλος πάντων, τα πήγαμε καλά.»
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετανάστες πρώτης ή δεύτερης γενιάς που εργάζονταν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου
Όλα τα βλέμματα στο “Ground Zero”
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Από τα βομβαρδισμένα σπίτια της μαρτυρικής Ουκρανίας και τα Στενά του Ορμούζ πηγαίνουμε στο Αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ και στη Φινλανδία, την ίδια στιγμή που ένας 17χρονος εντοπίζει εξωγήινα ραδιοσήματα από το σπίτι του
Τι είπε χρησιμοποιώντας το παράδειγμα ενός προσωπικού δανείου
Τμήμα από το χέρι του Ντμίτρι Ντονσκόι μεταφέρεται στη γραμμή του μετώπου για «πνευματική ενίσχυση»
Απερισκεψία, υποτίμηση αντιπάλων και αυταπάτες παντοδυναμίας
Πώς έγινε γνωστή ως «human printer»
Οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούσαν την Κίνα
Από πού θα έρχονταν τα 1,2 τρισ. δολάρια
Oι κοπέλες ήταν 13 και 14 χρονών αντίστοιχα
Έχασε τους ηγέτες της, όχι όμως και την επιρροή της
Κεντρικό σημείο της επιστολής είναι ο νομικός ορισμός
«Σίγουρα μετατοπίστηκε βίαια προς το παράθυρο, αλλά δεν βγήκε από αυτό», ισχυρίζεται ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής
Τι απέγιναν οι Έλληνες της Μαριούπολης μετά τη ρωσική εισβολή
Η ουκρανή βουλεύτρια μιλάει στην Athens Voice
Η Αλίνα Πολιακόβα, η Μιροσλάβα Ζαβάντσκα και ο Μιχάιλο Τκατς μιλούν από τα γραφεία της Ukrainska Pravda στο Κίεβο, λίγες ώρες μετά από μία ακόμη ρωσική επίθεση
28 ημέρες από το Τσερνιβτσί μέχρι το Κίεβο: η καθημερινότητα του πολέμου, οι άγρυπνες νύχτες και οι άνθρωποι που επιμένουν να συνεχίζουν
Η πολεμική ανταποκρίτρια της Kyiv Independent μιλά στην ATHENS VOICE λίγες ώρες μετά την επιστροφή της από την πρώτη γραμμή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.