Η ιταλική αστυνομία επισκέφτηκε τα γραφεία της Γιουβέντους το πρωί της Παρασκευής (26/11), αναφορικά με τις παρατυπίες στα ποσά των μεταγραφών.
Η Εισαγγελία του Τορίνο κινείται στο θέμα των κεφαλαιακών κερδών και των κινήσεων της μεταγραφικής αγοράς τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους από τη Γιουβέντους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο εισαγγελέας έστειλε την Οικονομική Αστυνομία στα κεντρικά γραφεία του συλλόγου.
Ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι, ο αντιπρόεδρος Πάβελ Ντέντβεντ, ο πρώην αθλητικός διευθυντής Φάμπιο Παράτιτσι (σήμερα στην Τότεναμ), καθώς και άλλοι τρεις μάνατζερ και πρώην στελέχη της Γιουβέντους, του χρηματοοικονομικού χώρου, κατέθεσαν για τη φερόμενη της ψευδούς λογιστικής και της ψευδούς τιμολόγησης, για συναλλαγές ύψους περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ από μεταγραφές, που έγιναν τους τελευταίους 24 μήνες.
Σύμφωνα με τον Νόμο περί Εταιρικής Ευθύνης, η ίδια αξίωση τίθεται κατά του συλλόγου. Μετά τις έρευνες που έχουν ήδη ξεκινήσει από την Consob (κυβερνητική αρχή της Ιταλίας, υπεύθυνη για τη ρύθμιση της αγοράς κινητών αξιών και του Χρηματιστηρίου) και την Covisoc (Εποπτική Επιτροπή ποδοσφαιρικών συλλόγων), η έρευνα από την Εισαγγελία του Τορίνο συντονίζεται από τους εισαγγελείς Μάριο Μπεντόνι, Τσίριο Σαντοριέλο και τον συνεργάτη Μάρκο Τζανόλιο.
Πηγή: ΕΡΤ, Corriere della Serra
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απρόβλεπτος και αντιφατικός, παραδέχεται ότι δεν αναγνωρίζει κανέναν άλλον περιορισμό πέρα από τον εαυτό του
Πώς κατέρρευσε το αίσθημα ασφάλειας για το φημισμένο σιδηροδρομικό δίκτυο
Τι υποστήριξε ο Τετσούγια Γιαμαγκάμι
Η απάντηση στις απειλές Ιρανού στρατηγού
Η ομιλία για την επέτειο της ορκωμοσίας του
Την ώρα που η χώρα πενθεί για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος της Κυριακής
Προς την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση μέσω της στρατιωτικής ισχύος
Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία - Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Ο Γιενς-Φρέντερικ Νίλσεν προειδοποιεί για αυξημένη εγρήγορση amid δηλώσεων Τραμπ περί αμερικανικού ελέγχου
Σύμφωνα με οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Τι υποστηρίζει η υπεράσπιση της εφημερίδας
Έκτακτη συνέντευξη για τον έναν χρόνο ως πρόεδρος των ΗΠΑ
Δεν είναι ακόμη σαφές αν τα χρήματα των πελατών έχουν δεσμευτεί σε κρασιά
Επικαλούμενος την επιστολή στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Μια από τις τραγικές ιστορίες του δυστυχήματος
Σε ηλικία μόλις 29 ετών
Η συμφωνία είχε κλειστεί τον Ιούλιο έπειτα από συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.