- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ιβάνκα Τραμπ: Δεν άφηνε τους πράκτορες να χρησιμοποιούν τα μπάνια
Αναγκάστηκαν να νοικιάσουν άλλον χώρο δημοσία δαπάνη
Η Ιβάνκα Τραμπ δεν άφηνε τους μυστικούς πράκτορες να χρησιμοποιούν τα μπάνια της κάτι που κόστισε στους Αμερικανούς 100.000 δολάρια.
Σύμφωνα με την Washington Post, η κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ, δεν επιτρέπει στους πράκτορες που φρόντιζαν για την ασφάλεια της ίδια και του Τζάρεντ Κούσνερ να πάνε σε καμία από τις έξι τουαλέτες που διαθέτει το σπίτι του ζευγαριού. «Έχουν λάβει εντολή να μην χρησιμοποιούν καμία από τις έξι τουαλέτες στο σπίτι του ζευγαριού, γι’ αυτό και οι Μυστικές Υπηρεσίες αναζήτησαν ένα άλλο μέρος για να κάνουν οι πράκτορές τους την ανάγκη τους» ισχυρίζεται το δημοσίευμα, επικαλούμενο γείτονες και αξιωματούχους.
Ένας εξ αυτών είπε: «Είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο» και πρόσθεσε πως τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών αναγκάζονταν να καταφύγουν σε λύσεις έκτακτης ανάγκης, πηγαίνοντας είτε στο σπίτι του Μπαράκ Ομπάμα είτε σε αυτό του αντιπροέδρου, Μάικ Πενς, που βρίσκονται εκεί κοντά.
Μετά από περιπέτειες βρέθηκε ένα μέρος όπου θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα, αλλά αυτό θα κόστιζε αποκλειστικά στους φορολογούμενους στις ΗΠΑ.
Από τον Σεπτέμβριο του 2017, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ξοδεύει 3.000 δολάρια το μήνα -περισσότερα από 100.000 δολάρια μέχρι σήμερα- για να νοικιάσει ένα υπόγειο στούντιο, με μπάνιο, από έναν γείτονα της οικογένειας Τραμπ - Κάσνερ.
Ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αρνήθηκε ότι απαγορεύτηκε η είσοδος στους πράκτορες και ισχυρίστηκε ότι ήταν απόφαση της Μυστικής Υπηρεσίας να μην κάνει χρήση των χώρων μέσα.
Μια εκπρόσωπος της μυστικής υπηρεσίας αρνήθηκε αρχικά να σχολιάσει, γράφοντας σε ένα email ότι η υπηρεσία «δεν συζητά τα μέσα, τις μεθόδους ή τους πόρους που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση της προστατευτικής μας αποστολής».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τη γέννησή τους αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο περπάτημα και χρησιμοποιούσαν σκέιτμπορντ για να μετακινούνται
Η κυβέρνηση παραδέχεται λάθη
Ο συνιδρυτής της OpenAI αρνείται τις κατηγορίες
Εξετάζεται μείωση του ορίου ποινικής ευθύνης σε νέους κάτω των 16 ετών
Η γυναίκα που ξεπέρασε μια οικογενειακή τραγωδία και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ΑμεΑ
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ξερογλείφονται για ένα κάποιο μπάχαλο –μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται γι’ αυτά δίκαιο και αυτονόητο–, που θα ξεβρακώσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη
Ελλείψεις σε τρόφιμα και καύσιμα λόγω των κινητοποιήσεων
Πόσο θα ακριβύνουν το 2027
Kαθώς οι αγρότες είναι δυσαρεστημένοι με την ακρίβεια
Οι αρχικές πληροφορίες και η διάψευση των Αρχών
Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το μνημόνιο του 2019 για τις θαλάσσιες ζώνες
Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Βρετανός ηθοποιός και κωμικός της επιτέθηκε στα γραφεία του Capital Radio
Το κόμμα διαβεβαιώνει ότι οι διαρροές αυτές δεν αφορούν αξιωματούχους σε ομοσπονδιακό επίπεδο
Οι ψηφοφόροι της Gen Ζ αναζητούν αίσθημα ασφάλειας, μετατοπίζοντας τον εκλογικό χάρτη της χώρας
Έρευνα για τις ευθύνες των αρχών μετά τις καταστροφές και τη βία
Η άνοδος των τιμών στα καύσιμα και ο πόλεμος ενισχύουν το προβάδισμα των Δημοκρατικών
Πολίτες συνεχίζουν καθημερινά τις διαμαρτυρίες τους
Το 2016 υπήρξε ζευγάρι με τον Τζάστιν Μπίμπερ
Τι ζητούν οι διαδηλωτές και η φαντασμαγορία της βίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Ήταν στοχευμένη επίθεση» λένε οι αρχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.