Κοσμος

Μαντλίν: Σχετίζεται ο ύποπτος για την υπόθεση με την εξαφάνιση 5χρονης;

Η πεντάχρονη Ίνγκα ξαφανίστηκε στο Στένταλ της Σαξονίας-Άνχαλτ προ πενταετίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
madlin.jpg
Μαντλίν ΜακΚαν/ ©YOUTUBE

Ο δικηγόρος της μητέρας της 5χρονης Ίνγκα εξαφανίστηκε στο Στένταλ της Σαξονίας-Άνχαλτ προ πενταετίας, ζητά τώρα νέα έρευνα της υπόθεσης

Οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας εξετάζουν πιθανή σχέση του φερόμενου ως δράστη στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μάντλιν ΜακΚάν πριν από 13 χρόνια από ένα τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία, με την εξαφάνιση της 5χρονης Ίνγκα στο (ανατολικογερμανικό) κρατίδιο Σαξονία-Άνχαλτ πριν από πέντε χρόνια.

 Όπως γράφουν η εφημερίδα «Magdeburger Volksstimme» και το περιοδικό «Spiegel», ερευνάται εάν ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Μαντλίν, ο οποίος έχει καταδικαστεί για πολλαπλά εγκλήματα και βρίσκεται σήμερα στη φυλακή, θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι υπεύθυνος και για την εξαφάνιση της πεντάχρονης Ίνγκα. Το κορίτσι εξαφανίστηκε στο Στένταλ της Σαξονίας-Άνχαλτ προ πενταετίας.

Εκπρόσωπος της Εισαγγελίας του Στένταλ ανακοίνωσε, σύμφωνα με την "Magdeburger Volksstimme", ότι «θα συνεχιστεί η έρευνα για την αγνοούμενη Ίνγκα. Τώρα ελέγχεται εάν υπάρχει σχέση με τον ύποπτο για τη δολοφονία της Μάντλιν».

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο Κρίστιαν Μπ., κατά του οποίου διεξάγεται έρευνα για τη δολοφονία της Μάντλιν ΜακΚάν από την εισαγγελία του Μπράουνσβαϊκ, είχε ένα ερειπωμένο ακίνητο σε χωριό της Σαξονίας-Άνχαλτ. Το "Spiegel" γράφει επίσης ότι ο Κ. Μπ. ζούσε στην περιοχή σε ένα ερειπωμένο εργοστάσιο. Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης το 2016, βρέθηκαν εκεί φωτογραφίες με παιδική πορνογραφία. Ο  Κ. Μπ. πιθανόν να βρισκόταν κοντά όταν η Ίνγκα εξαφανίστηκε το 2015 κατά τη διάρκεια οικογενειακής επίσκεψης στο Στένταλ. Ο δικηγόρος της μητέρας της Ίνγκα ζητά τώρα νέα έρευνα της υπόθεσης.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ