Κοσμος

Από το bullying στην αποθέωση: «Η καλύτερη μέρα της ζωής του»

Ο 9χρονος Κουάντεν συγκίνησε τον κόσμο και έγινε All Star σε αγώνα ράγκμπι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Quaden Bayles, Australian boy bullied for dwarfism, leads out rugby league team

Καταχειροκροτήθηκε ο μικρός Κουάντεν - θύμα σχολικού εκφοβισμού - που έχει συγκινήσει όλο τον κόσμο δηλώνοντας ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.


Από τη μια μέρα στην άλλη η ζωή του Κουάντεν άλλαξε. Στο σχολείο ο 9χρονος που πάσχει από νανισμό δεν αντέχει τη ζωή του και θέλει να αυτοκτονήσει. Αλλά τελικά δεν είναι τόσο μόνος. Από την ημέρα που η μητέρα του κοινοποίησε τον εκφοβισμό που δέχεται το παιδί το κύμα συμπαράστασης στον 9χρονο ήταν συγκινητικό και παγκόσμιο.

Δημιουργήθηκε ταμείο για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Κουάντεν και μια ομάδα ράγκμπι προσκάλεσε το παιδί στο γήπεδο για να συνοδεύσει τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Όλο το γήπεδο χειροκροτούσε όρθιο το αγόρι που συγκινημένο δήλωσε ότι ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής του.  

«Από τη χειρότερη μέρα της ζωής του, βρέθηκε στην καλύτερη» είπε η μητέρα του μικρού Κουάντεν μετά την αποθέωση που γνώρισε το παιδί με τους παίκτες της εθνικής ομάδας All-Stars του αυστραλιανού ράγκμπι στο γήπεδο.

Quaden leads out the All Stars | NRL on Nine

«Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τις διαστάσεις που θα λάβει αυτό», πρόσθεσε. Ανάμεσα στους πρώτους επώνυμους που εξέφρασε τη συμπαράστασή του στο παιδί ήταν ο Αυστραλός ηθοποιός, Χιου Τζάκμαν.

Στο λογαριασμό που δημιουργήθηκε για τον μικρό Αυστραλό συγκεντρώθηκαν περίπου 400.000 δολάρια για να ταξιδέψει στο Ορλάντο και να επισκεφθεί την Ντίσνεϊλαντ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ