- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ραγίζει καρδιές το γράμμα του 8χρονου στη νεκρή μητέρα του.
Οι φετινές γιορτές ήταν πολύ δύσκολες για τον μικρό Harry που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον πρόωρο χαμό της μητέρας του.
«Μου ζητήθηκε να γράψω ένα γράμμα σε κάποιον που νοιάζομαι το 2019. Ήθελα να γράψω στη μητέρα μου αλλά πέθανε τον Μάρτιο. Ίσως βρει τον δρόμο του για τον παράδεισο» ήταν το μήνυμα που έγραψε στον φάκελο.
«Δεν θα είμαι ποτέ ξανά ο χαρούμενος Harry. Θα τρώω το μπρόκολο, θα καθαρίζω το δωμάτιό μου και θα σε βοηθάω στις δουλειές αν γυρίσεις» έγραφε στο γράμμα. Σε άλλο σημείο έγραφε πως βγήκε παίκτης του αγώνα στο ποδόσφαιρο, σημειώνοντας πως του έχουν λείψει οι Κυριακές που έτρωγαν όλοι μαζί. «Κάποιες φορές σου μιλάω τα βράδια αν και εσύ δεν μου απαντάς ποτέ. Μακάρι να το έκανες. Ακόμα κλαίω κάθε μέρα αλλά δεν το έχω πει σε κανέναν».
Η μητέρα του μικρού Harry, Kerrie, ήταν μόλις 34 ετών όταν υπέστη εγκεφαλικό και πέθανε τον Μάρτιο του 2019. Από τότε ο 8χρονος κλείστηκε στον εαυτό του και δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ήταν συμβουλή του γιατρού που τον παρακολουθεί να προσπαθήσει να εκφράσει τα συναισθήματά του γράφοντας ένα γράμμα.
Όπως εξηγεί στην Dailymail ο πατέρας του, αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα στη μητέρα του. «Με ρώτησε αν θα το δει και του είπα ότι οι άγγελοι θα το πάρουν για να το διαβάσει. Έβαλε γραμματόσημο και να το αφήσει σε ένα παγκάκι στο πάρκο Netherton. Με ρωτούσε συνέχεια αν μπορούμε να πάμε να δούμε αν το πήραν. Δεν περίμενα ότι θα το δούμε ξανά. Ήταν ευχάριστη έκπληξη να μάθω ότι το ανέβασαν online και άγγιξε τόσο πολύ κόσμο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.