Μακάβριο: Βρήκε στον καταψύκτη της μητέρας του ένα ταριχευμένο μωρό
Τι δήλωσε ο 37χρονος που «πάγωσε» όταν άνοιξε το κουτί
Ένα ταριχευμένο μωρό έκρυβε το κουτί στον καταψύκτη, το οποίο μια μητέρα είχε απαγορεύσει στον γιο της να ανοίξει όσο ζούσε.
Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας στην πόλη Σεντ Λούις του Μιζούρι στις ΗΠΑ, όταν βρήκε στον καταψύκτη ένα... ταριχευμένο βρέφος. Όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, ο Άνταμ Σμιθ είχε πάει να καθαρίσει το διαμέρισμα της μητέρας του, η οποία είχε χάσει πρόσφατα τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.
Ανάμεσα στα πράγματα που άνοιξε για να δει τι έχουν μέσα και να αποφασίσει αν θα τα κρατήσει ή όχι, ήταν και ένα κουτί στον καταψύκτη. Η μητέρα του είχε απαγορεύσει σε εκείνον να το ανοίξει, με τον ίδιο να θεωρεί ότι θα εμπεριείχε μια παλιά γαμήλια τούρτα ή κάποιο άλλο αναμνηστικό με μεγάλη συναισθηματική αξία ή ακόμη και χρήματα-κοσμήματα. Όταν άνοιξε το κουτί, πάγωσε. Στο εσωτερικό υπήρχε ένα ταριχευμένο μωρό κοριτσιού, τυλιγμένο με μια ροζ κουβερτούλα.
«Ποιος το κάνει αυτό; Ποιος κρατά το ίδιο του το παιδί σε ένα κουτί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να το πει σε κανέναν;» αναρωτιέται σε δηλώσεις του ο 37χρονος άνδρας.
Μετά το μακάβριο εύρημα, συγγενείς θυμήθηκαν ότι η μητέρα του είχε φέρει στον κόσμο δίδυμα. Το ένα γεννήθηκε νεκρό και το άλλο δόθηκε για υιοθεσία. Ο Σμιθ έδωσε στην αστυνομία δείγμα του DNA του προκειμένου να ελεγχθεί αν το μωρό είναι βιολογική του αδελφή.
Η μητέρα του 37χρονου διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα τον περασμένο Ιανουάριο. Άφησε την τελευταία της πνοή στις 21 Ιουλίου. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ζούσε τα τελευταία 25 χρόνια.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.