- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κάθισε σε λεκάνη τουαλέτας επί 5 ημέρες για να σπάσει ρεκόρ
165 ώρες σε μια λεκάνη που είχε τοποθετηθεί στη μέση ενός μπαρ
Ένας Βέλγος παρέμεινε καθισμένος σε μια λεκάνη τουαλέτας επί σχεδόν πέντε ημέρες, προσπαθώντας να σπάσει ένα μάλλον ανύπαρκτο παγκόσμιο ρεκόρ.
Ένας Βέλγος παρέμεινε καθισμένος σε μια λεκάνη τουαλέτας επί σχεδόν πέντε ημέρες, προσπαθώντας να σπάσει ένα μάλλον ανύπαρκτο παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Τζίμι Ντε Φρεν, 48 ετών, ο οποίος αυτήν την περίοδο εκπαιδεύεται για να γίνει οδηγός λεωφορείου, έθεσε μόνος του στον εαυτό του την πρόκληση: να καθίσει επί 165 ώρες σε μια λεκάνη που είχε τοποθετηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό στη μέση ενός μπαρ στην Οστάνδη. Εγκατέλειψε την προσπάθεια σήμερα το πρωί, μετά από 116 ώρες, αφού... πιάστηκε.
"Ο αυτοσαρκασμός είναι το καλύτερο είδος χιούμορ. Γιατί το έκανα; Και γιατί όχι; Τίποτα δεν μου αρέσει περισσότερο από το να μου κάνουν πλάκα οι άλλοι, επειδή μετά μπορώ να κάνω κι εγώ το ίδιο", είπε ο Ντε Φρεν.
Το μπαρ Filip's Place παρέμεινε ανοιχτό όλες αυτές τις ημέρες ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς του Ντε Φρεν να τον επισκέπτονται ανά πάσα στιγμή.
Ο 48χρονος μπορούσε να κάνει ένα πεντάλεπτο διάλειμμα κάθε μία ώρα – ή να "μαζεύει" τα πεντάλεπτα αυτά για να μπορεί να κοιμάται κάποιες ώρες. Κατά παράδοξο τρόπο, ήταν αναγκασμένος να κάνει διάλειμμα για να πάει στην... τουαλέτα, αφού η δική του λεκάνη δεν ήταν συνδεδεμένη με τις υδραυλικές σωληνώσεις.
Το πολύωρο καθισιό δεν ήταν τόσο εύκολο όσο φανταζόταν. "Ήμουν πολύ κουρασμένος και τα πόδια μου πονούσαν αλλά πίστευα ότι θα τα καταφέρω και προσπάθησα να επισημοποιήσω το ρεκόρ", είπε ο ίδιος. Δεν υπάρχει πάντως επίσημο ρεκόρ για ένα τέτοιο "επίτευγμα" αλλά ο Ντε Φρεν ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε κάποιον άλλον που κάποτε κάθισε επί 100 ώρες σε μια λεκάνη τουαλέτας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.