- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Deutsche Bank: Θα περικόψει 18.000 θέσεις εργασίας
Αναδιάρθρωση 7,4 δισ. ευρώ για την γερμανική τράπεζα
Η Deutsche Bank θα περικόψει 18.000 θέσεις εργασίας στο πλαίσιο μιας αναδιάρθρωσης 7,4 δισεκ. ευρώ.
Η Deutsche Bank σχεδιάζει την περικοπή 18.000 θέσεων εργασίας στο πλαίσιο μιας σαρωτικής αναδιάρθρωσης 7,4 δισεκατομμυρίων ευρώ σχεδιασμένη με στόχο την ανάκαμψη της κορυφαίας γερμανικής τράπεζας.
Η τράπεζα θα καταργήσει επίσης τον βραχίονα των χρηματιστηριακών υπηρεσιών και θα περιορίσει την επενδυτική τραπεζική. Αναμένει καθαρές απώλειες 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ το δεύτερο τρίμηνο ως αποτέλεσμα του κόστους της αναδιάρθρωσης.
Η Deutsche ανακοίνωσε πως θα μειώσει επίσης τις επιχειρήσεις σταθερού εισοδήματος. Θα δημιουργήσει επίσης μια νέα μονάδα η οποία θα μειώσει ανεπιθύμητα περιουσιακά στοιχεία, με την αξία των στοιχείων σταθμισμένων αναλόγως των κινδύνων να φθάνει τα 74 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο διευθύνων σύμβουλος Κρίστιαν Σέβινγκ είχε ανακοινώσει μια ευρεία αναδιάρθρωση τον Μάιο, όταν υποσχέθηκε στους μετόχους «σκληρές περκοπές» στην επενδυτική τράπεζα. Η υπόσχεση δόθηκε αφού η Deutsche δεν κατάφερε να συμφωνήσει σε μια συγχώνευση με την ανταγωνίστρια Commerzbank.
Πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης ανέφεραν πως η Deutsche Bank μπορεί να καταργούσε έως και 20.000 θέσεις εργασίας -- περισσότερους από έναν στους πέντε από τους 91.500 εργαζομένους της.
Σήμερα η τράπεζα ανακοίνωσε πως θα μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων της στις 74.000 μέχρι το 2022.
Το εποπτικό συμβούλιο της τράπεζας συνεδρίασε σήμερα για να συμφωνήσει τις προτεινόμενες αλλαγές, που είναι από τις μεγαλυτερες που έχουν γίνει στην τραπεζική βιομηχανία μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην καγκελάριος κάνει απολογισμό της θητείας της
Η Ντάουνινγκ Στριτ καταγγέλλει «προσπάθειες παρέμβασης» από την Ουάσιγκτον
Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.