- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατά των σόου με δελφίνια σε θαλάσσια πάρκα ο Άλεκ Μπάλντγουιν
Σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων, Peta
Άλεκ Μπάλντγουιν και Peta ζητούν από το θαλάσσιο πάρκο της Sea World να σταματήσουν τα σόου με τα δελφίνια.
Ο ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντγουιν ένωσε τη φωνή του με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων, Peta (People for the Ethical Treatment of Animals) και κάλεσε τα στελέχη της εταιρείας που διαχειρίζεται το θεματικό πάρκο στις ΗΠΑ, SeaWorld να σταματήσουν τα σόου με δελφίνια.
«Πότε θα σταματήσει το SeaWorld να επιτρέπει στους εκπαιδευτές να χρησιμοποιούν τα δελφίνια ως ιστιοσανίδες, να στέκονται στα πρόσωπά τους και τις πλάτες τους και να κάνουν σόου σε στυλ τσίρκου;» αναμένεται να ρωτήσει ο ηθοποιός στην ετήσια online συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας, που πραγματοποιείται σήμερα.
«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι τα έξυπνα, ευαίσθητα δελφίνια χρησιμοποιούνται σαν ιστιοσανίδες και εξέδρες εκτόξευσης σε ταπεινωτικά σόου της SeaWorld» δήλωσε η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Peta, Τρέισι Ρεϊμάν.
«Η Peta και ο κ. Μπάλντγουιν απαιτούν οι εκπαιδευτές της SeaWorld να πάρουν τα πόδια τους από τις πλάτες και τα πρόσωπα των θαλάσσιων θηλαστικών» πρόσθεσε.
Την ώρα διεξαγωγής της διαδικτυακής συνάντησης οι υποστηρικτές της PETA θα συγκεντρωθούν έξω από το SeaWorld Ορλάντο με πλακάτ με συνθήματα, όπως: «SeaWorld: Σταματήστε να στέκεστε στα πρόσωπα των δελφινιών!».
Η είδηση της στήριξης της διαμαρτυρίας της Peta από τον Άλεκ Μπάλντγουιν δημοσιοποιείται μόλις μια μέρα μετά την απόφαση των αρχών του Καναδά να απαγορεύσουν την αιχμαλωσία των δελφινιών και των φαλαινών σε ολόκληρη τη χώρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρά την άνοδο, οι αριθμοί παραμένουν σχετικά χαμηλοί
Λόγω της κατακερματισμένης ηγεσίας της Τεχεράνης
Ωστόσο, οι ειδικοί εμφανίζονται σαφώς πιο επιφυλακτικοί
Φονική πυρκαγιά σε αποθήκη πυροτεχνημάτων – Σοβαρά τραυματίες και φόβοι για αύξηση θυμάτων
Μήνυμα μέσω Telegram με απειλές για ΗΠΑ και Ισραήλ εν μέσω κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
Η βρετανική κυβέρνηση χαιρέτισε σήμερα την «ιστορική» έγκριση του νόμου από το κοινοβούλιο
Συναγερμός στις αρχές, με έναν ύποπτο να συνελήφθη, χωρίς επιβεβαίωση εντοπισμού εκρηκτικού μηχανισμού
Η εταιρεία προμηθεύει μεγάλες μάρκες όπως Durex και Trojan
...και δεν είναι πολύ καλό
Ένταση στις σχέσεις Βραζιλίας–ΗΠΑ μετά την απέλαση αστυνομικού και υπόθεση Ραμαζέμ
Ενώ εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών
Ο Ορχάν Αβτζί δικαίως τραβάει τα βλέμματα
Ποινές από τον ισραηλινό στρατό για βανδαλισμό αγάλματος στον νότιο Λίβανο μετά από αντιδράσεις
Ενίσχυση στρατηγικής σχέσης Κύπρου - Γαλλίας με αιχμή ενέργεια, άμυνα και ασφάλεια
Εν ισχύ το ένταλμα σύλληψης για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ
Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τον κόσμο και ανέλαβε την ευθύνη
Πιστοί συρρέουν για να προσκυνήσουν στον τάφο του
Αναδημοσιεύοντας σχόλια που υποστήριζαν ότι ο πατέρας της «δεν θα επέτρεπε ποτέ» τη χρήση της μουσικής του
Άγνωστο για την ώρα αν θα κλείσουν επιπλέον εργοστάσια
Η επανασύνδεση Γκαμπριέλ Ατάλ και Στεφάν Σεζουρνέ εγείρει ζητήματα δεοντολογίας ενόψει των προεδρικών εκλογών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.