- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κατά των σόου με δελφίνια σε θαλάσσια πάρκα ο Άλεκ Μπάλντγουιν
Σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων, Peta
Άλεκ Μπάλντγουιν και Peta ζητούν από το θαλάσσιο πάρκο της Sea World να σταματήσουν τα σόου με τα δελφίνια.
Ο ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντγουιν ένωσε τη φωνή του με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων, Peta (People for the Ethical Treatment of Animals) και κάλεσε τα στελέχη της εταιρείας που διαχειρίζεται το θεματικό πάρκο στις ΗΠΑ, SeaWorld να σταματήσουν τα σόου με δελφίνια.
«Πότε θα σταματήσει το SeaWorld να επιτρέπει στους εκπαιδευτές να χρησιμοποιούν τα δελφίνια ως ιστιοσανίδες, να στέκονται στα πρόσωπά τους και τις πλάτες τους και να κάνουν σόου σε στυλ τσίρκου;» αναμένεται να ρωτήσει ο ηθοποιός στην ετήσια online συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας, που πραγματοποιείται σήμερα.
«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι τα έξυπνα, ευαίσθητα δελφίνια χρησιμοποιούνται σαν ιστιοσανίδες και εξέδρες εκτόξευσης σε ταπεινωτικά σόου της SeaWorld» δήλωσε η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Peta, Τρέισι Ρεϊμάν.
«Η Peta και ο κ. Μπάλντγουιν απαιτούν οι εκπαιδευτές της SeaWorld να πάρουν τα πόδια τους από τις πλάτες και τα πρόσωπα των θαλάσσιων θηλαστικών» πρόσθεσε.
Την ώρα διεξαγωγής της διαδικτυακής συνάντησης οι υποστηρικτές της PETA θα συγκεντρωθούν έξω από το SeaWorld Ορλάντο με πλακάτ με συνθήματα, όπως: «SeaWorld: Σταματήστε να στέκεστε στα πρόσωπα των δελφινιών!».
Η είδηση της στήριξης της διαμαρτυρίας της Peta από τον Άλεκ Μπάλντγουιν δημοσιοποιείται μόλις μια μέρα μετά την απόφαση των αρχών του Καναδά να απαγορεύσουν την αιχμαλωσία των δελφινιών και των φαλαινών σε ολόκληρη τη χώρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πινγκ Πινγκ και Φου Σουάνγκ είναι οι νέοι «πρεσβευτές» της Κίνας
Σφοδρή επίθεση στην Τουρκία και το Κατάρ
Ο ανιψιός της απολύθηκε απομακρύνθηκε από την θέση του επικεφαλής ασφάλειας των ακινήτων της
Οι εισαγγελικές αρχές κατηγορούν τοπικούς αξιωματούχους για αμέλεια
Η 87χρονη ζούσε στο σπίτι επί 71 χρόνια - Χαμός σε όλη τη χώρα
Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτό ισχύει και για το Politico
Ξαφνική επίθεση φιλίας προς τη χώρα μας εξαπέλυσε ο τούρκος πρόεδρος
Στο επίκεντρο η ψυχική υγεία των πληρωμάτων
Η TikToker χαρακτήρισε το μνημείο «μηχανή παραγωγής χρημάτων»
Μέτρα κατά της πρώην επικεφαλής του RT France για διασπορά προπαγάνδας
Πώς κατάφερε ο ιστορικός και συγγραφέας να εξοργίσει τους πάντες
Φέρεται να ήταν φρουρός στο Stalag 326 VI K, όπου κρατούνταν έως και 200.000 Σοβιετικοί αιχμάλωτοι πολέμου
Η 21χρονη Ταρανέχ Ραχίμι καταδικάστηκε σε θάνατο και η δίδυμη αδελφή της, Ρομίνα, σε 25 χρόνια φυλάκιση
«Παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης ζήτησε συγγνώμη
Η σπάνια εξομολόγηση της γυναίκας του θρύλου της Formula 1
H απαγόρευση της πρόσβασης των δημοσιογράφων ισχύει για 14 μέρες
Η άνοδος προκαλεί ανησυχία στις Βρυξέλλες - Εξετάζονται μέτρα προστασίας της αγοράς
Σε ύψιστη επιφυλακή τέθηκαν τα μαχητικά της Βαρσοβίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.