- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για κοκαΐνη: Ο Θεός ξέρει την αθωότητα μου –Ζω έναν Γολγοθά (video)
«Δεν γνώριζα ότι μετέφερα ναρκωτικά, σοκ έπαθα...»
Τον ισχυρισμό πως έπεσε θύμα Ρουμάνου φίλου της και πως η ίδια δεν γνώριζε ότι μετέφερε ναρκωτικά ισχυρίζεται σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η 20χρονη Ειρήνη από τη Λέσβο που συνελήφθη πριν από 15 μήνες στο Χονγκ Κονγκ.
«Μίλησες με τους γονείς σου;» τη ρωτά ο Έλληνας νομικός εκπρόσωπός της Σάκης Κεχαγιόγλου, ενώ αυτή είναι η τελευταία φορά που η κοπέλα έχει δικαίωμα να μιλήσει τηλεφωνικά μέσα από τις φυλακές τόσο με την οικογένειά της όσο και με τον νομικό της εκπρόσωπο πριν από την έναρξη της δίκης της στις 7 Μαρτίου.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Nα τους πω ότι από τη δική τους συμπαράσταση παίρνω τεράστια δύναμη. Μου λείπει πάρα πολύ η μητέρα μου και ο πατέρας μου και ιδίως ο μικρός μου αδερφός που έχω να τον δω και να του μιλήσω αρκετό καιρό. Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει την αθωότητά μου και όλο αυτό το πράγμα είναι ένας Γολγοθάς και κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωσή μου. Η λύτρωσή μου θα έρθει τον επόμενο μήνα κι αυτό παρακαλάω κιόλας τον Θεό».
Ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα Ρουμάνου φίλου της από το νησί ενώ τονίζει ότι «δεν γνώριζα ότι μετέφερα ναρκωτικά, σοκ έπαθα...».
Στη δίκη που θα διαρκέσει μία εβδομάδα και ξεκινά τον επόμενο μήνα, ο Σάκης Κεχαγιόγλου εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει ο ίδιος ως μάρτυρας υπεράσπισης, ενώ κατάθεση-κλειδί κρίνεται ότι είναι αυτή του επικεφαλής του τελωνείου στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ που θα περιγράψει την πρώτη αντίδραση της 21χρονης, όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν τα ναρκωτικά στον κρυφό πάτο του σακιδίου της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου - Φέρεται να εμπλέκεται σε τρομοκρατικό δίκτυο
Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως κακόγουστη φάρσα
Οι διεθνείς εξελίξεις και το «τέλος της ιστορίας» που δεν έρχεται ποτέ
Οπτικό υλικό δείχνει ότι ο 37χρονος νοσηλευτής κρατούσε κινητό και όχι όπλο
Σάλος από βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία – Στους δρόμους οι διαδηλωτές
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.