- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
6χρονη στραγγάλισε τον ενός έτους αδελφό της – Συνελήφθη ο πατέρας τους
«Μπαμπά, έκανα κάτι κακό»
Ένα 6χρονο κορίτσι στραγγάλισε με τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου τον μόλις ενός έτους αδερφό της, ενώ ο πατέρας είχε αφήσει τα δύο παιδιά μόνα τους προκειμένου να κάνει ψώνια στο σούπερ μάρκετ.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20 Μαΐου στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο πατέρας άφησε στο αυτοκίνητο τα δύο παιδιά για μία ώρα και 40 λεπτά. Ο 26χρονος Adrian Dreshaun Middleton από το Χιούστον πραγματοποίησε τα ψώνια του και όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο, άκουσε την 6χρονη κόρη του να λέει: «Μπαμπά, έκανα κάτι κακό». Το κοριτσάκι είχε στραγγαλίσει τον μικρό αδερφό της με τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου. Θα περίμενε κανείς ο πατέρας να περιέλθει σε κατάσταση σοκ. Ο ίδιος, ωστόσο, προσπάθησε να αποφύγει τις συνέπειες, δηλώνοντας ψέμματα στον ανακριτή ότι άφησε τα παιδιά μόνα για 30 ή 40 λεπτά.
Όταν η έρευνα της αστυνομίας προχώρησε, άρχισε να βγαίνει στην επιφάνεια η εγκληματική αμέλεια του πατέρα, καθώς τα παιδιά ήταν μόνα τους για μία ώρα και 40 λεπτά, διάστημα υπερδιπλάσιο από εκείνο που ο ίδιος παραδέχθηκε. Την Παρασκευή δόθηκε εντολή από τον εισαγγελέα να προσαχθεί ο 26χρονος πατέρας και τη Δευτέρα η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.
Ο 26χρονος πατέρας υποστήριξε στον ανακριτή ότι τσέκαρε τα παιδιά από το παράθυρο του σούπερ μάρκετ, διαπιστώνοντας ότι είναι όλα καλά. «Όταν επέστρεψα στο αυτοκίνητο βρήκα την κόρη μου να κλαίει και να μου ζητά να πάει τουαλέτα, λέγοντας "έκανα κάτι κακό"», δήλωσε ο νεαρός πατέρας στην απολογία του.
Την εγκληματική αμέλεια του πατέρα και τις ανακρίβειες στη δήλωσή του «πρόδωσαν» οι κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραψαν την είσοδο και την έξοδο του άντρα από το σούπερ μάρκετ.
Το μικρό κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι ο αδερφός της άρχισε να κλαίει όταν ο μπαμπάς της τους άφησε μόνους και προσπάθησε να παίξει μαζί του για να σταματήσει. Τότε έδεσε πιο σφικτά τη ζώνη ασφαλείας στο κάθισμα. Το μωρό -προφανώς- δεν μπορούσε να αναπνεύσει και στα μάτια του 6χρονου κοριτσιού, φάνηκε να κοιμάται. Λίγη ώρα αργότερα, κατάλαβε ότι ο μικρός αδερφός της είχε πεθάνει.
Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά. Το 6χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε με εντολή της προστασίας ανηλίκων στον παππού και στη γιαγιά, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν αποδεχθεί το αίτημα προσωρινής υιοθεσίας της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρέμβαση Τραμπ για τις Ιρανές ποδοσφαιρίστριες - Καλεί την Αυστραλία να τους δώσει άσυλο
Δύο 16χρονοι άφησαν κατά λάθος την τσάντα - Συνελήφθησαν όταν επέστρεψαν πανικόβλητοι να τη βρουν
Φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλλουν κύμα εγκατάλειψης
Οι υπουργοί Οικονομικών εξετάζουν χρήση στρατηγικών αποθεμάτων για σταθεροποίηση της αγοράς ενέργειας
Το θέμα έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις μετά από αναφορές ότι πέντε παίκτριες της ιρανικής ομάδας ζήτησαν προστασία
Η Άγκυρα κατέρριψε δεύτερο ιρανικό βαλλιστικό πύραυλο - Ανάπτυξη έξι F-16 στη βόρεια Κύπρο
Λίγες ημέρες μετά από σοβαρό τροχαίο
Στα Χανιά ο Γάλλος πρόεδρος: Με ελικόπτερο στο «Charles de Gaulle» μετά την τριμερή στην Κύπρο
Ο επικεφαλής Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν απαντά στη γαλλική πρόταση για αποστολή προστασίας στο Ορμούζ
Τηλεδιάσκεψη με 13 ηγέτες για ενεργειακή ασφάλεια, αποτροπή κλιμάκωσης και στήριξη στον Λίβανο
Συνολικά πλέον εννέα άτομα βρίσκονται υπό έρευνα
Ο ρόλος του στο παρασκήνιο της εξουσίας και η άνοδος μετά τη δολοφονία του πατέρα του
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για την παρουσία τους στην Πάφο
Από το σκάνδαλο με τον οικονομικό σύμβουλο που έγλειψε τα δάχτυλα του ποδιού της Φέργκι, στο σκάνδαλο των αρχείων Έπσταϊν
Η πρόσβαση στα ιδιωτικά δωμάτια στο Χόλιρουντχαουζ θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα
Κάποιοι σχολίασαν ειρωνικά: «Θα υπάρχει και μπύρα από την Ελλάδα;»
Η ανάρτηση του Γάλλου προέδρου μετά τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Χριστοδουλίδη στην Πάφο
Η περιοχή διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις παγκόσμιες προμήθειες ενέργειας και στις θαλάσσιες εμπορικές οδούς
Ηχηρά μηνύματα Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη από την Πάφο - «Όποιος επιτίθεται στην Κύπρο, επιτίθεται και στην Ευρώπη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.