- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ο Τραμπ στο εξοχικό της Μέι – Σε νοσοκομείο στο Τσέλσι η Μελάνια (εικόνες, video)
Αμηχανία υπήρξε στη συνάντηση της Βρετανής πρωθυπουργού Τερέζας Μέι με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλτν Τραμπ στην εξοχική βρετανική κατοικία, καθώς είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του δεύτερου πως χθες είπε στην κα Μέι πώς να κάνει το Brexit και πως ο πρόσφατα παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον θα ήταν θαυμάσιος πρωθυπουργός.
Κατά τη διάρκεια της σύντομης δήλωσής του μπροστά στις κάμερες, ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για δυο πολύ παραγωγικές μέρες και έκρινε ότι στο δείπνο της Πέμπτης εκείνος και η Τερέζα Μέι δεν είχαν αναπτύξει ποτέ άλλοτε τόσο παραγωγική σχέση όσο χθες βράδυ. «Μιλήσαμε για μια ώρα, για μιάμιση ώρα. Ήταν πραγματικά κάτι. Σήμερα θα μιλήσουμε για εμπόριο και θέματα στρατιωτικής συνεργασίας. Είδαμε κάποια απίθανα πράγματα κατά της τρομοκρατίας που γίνονται σε συνεργασία με τις ΗΠΑ. Αυτή η σχέση είναι πολύ πολύ δυνατή. Έχουμε καλή πολύ καλή σχέση. Θα δώσουμε και συνέντευξη Τύπου σε λίγο και θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις τότε. Τώρα θα συζητήσουμε θέματα που γίνονται στη Μέση Ανατολή και αλλού».
Πάντως, όταν ένας από τους δημοσιογράφους του ζήτησε σχόλιο για όσα είπε στη Sun, ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε ξανά να απαντήσει.
"We had a dinner where I think we've probably never developed a better relationship" - President Trump on meeting with PM at Blenheim Palace https://t.co/BlLsEwTJPE #TrumpVisitUK pic.twitter.com/KmmtJLyfbk
— BBC News (UK) (@BBCNews) July 13, 2018
Την ίδια ώρα η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ ξεναγείται από τον σύζυγο της Βρετανής πρωθυπουργού Φίλιπ Μέι σε νοσοκομείο του Τσέλσι. Μάλιστα, η πρώτη κυρία έπαιξε και ένα παραδοσιακό παιχνίδι με μπάλες με μικρά παιδιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
20 ετών και 2 μηνών ήταν την Κυριακή ο Αντρέα Κίμι Αντονέλι, όταν έγινε ο νεαρότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της F1.
Υποψίες για οργανωμένη επιχείρηση
Το μήνυμα συνοδεύεται από φωτογραφία που δείχνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ συνοφρυωμένο
Μια διαδεδομένη δεισιδαιμονία συνδέει το γρήγορο φαγητό με εξαντλητικές βάρδιες
Μεταξύ άλλων καμία νίκη σε αμφίρροπες αναμετρήσεις
Η ανάρτηση του Αμερικανού αντιπροέδρου
Υποχώρηση της Βέρνης από το αίτημα αποζημίωσης προς τη Ρώμη
Αισιοδοξία από την Κομισιόν - Ρεαλιστικός στόχος η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων
Ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού στην Ελλάδα
Και γιατί κάνω μόνη μου cancel σε δικό μου σχετικό κείμενο
Σε ποιες χώρες οι εργαζόμενοι μπορούν να αγνοούν τους εργοδότες τους μετά το ωράριο εργασίας;
«Ήταν σαν να βλέπαμε ταινία τρόμου», λένε αυτόπτες μάρτυρες
Η Αμερική δεν ξύπνησε ξαφνικά σε μια νέα εποχή πολιτικής ευγένειας. Αλλά η κάλπη έδειξε ότι –ακόμα και σε μια βαθιά πολωμένη κοινωνία– η πολιτική υπερβολή δεν είναι ανεξάντλητος πόρος.
Μια φωτογραφία από την αφίσα και μια απαίτηση για 200 λίρες
Θερμά λόγια από τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης
Ανοίγει η συζήτηση για το μέλλον του στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και τη διαδοχή του το 2028
Από τον πόλεμο στο Ιράν και τη βοήθεια στην Ουκρανία μέχρι τους δασμούς
Ο δορυφόροε Σουίφτ ολοκλήρωσε την αποστολή του μετά από 22 χρόνια στο διάστημα
Σκληρή επίθεση από τον Αμερικανό πρόεδρο στο αγαπημένο του τηλεοπτικό δίκτυο
Για «συντριβή Τραμπ» και για «γαλάζιο τσουνάμι» κάνει λόγο ο τουρκικός τύπος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.