- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην συζήτηση Τραμπ - Κιμ ΔΕΝ θα συμμετέχει ο Ντένις Ρόντμαν
Λευκός Οίκος: «Ήταν φανταστικός στο παρκέ αλλά οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν από αυτούς που ξέρουν»
Ο Λευκός Οίκος απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο να διαδραματίσει ο πρώην σταρ του NBA Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος επισκέπτεται συχνά την Πιονγκγιάνγκ, κάποιον ρόλο στη επικείμενη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ο εκκεντρικός πρώην αθλητής θα βρίσκεται στη Σιγκαπούρη την ερχόμενη Τρίτη, για την ιστορική πρώτη συνάντηση των δύο ηγετών.
«Δεν καταλαβαίνω ποιο ρόλο θα μπορούσε να παίξει σε αυτήν την υπόθεση ο καλύτερος ριμπάουντερ στην ιστορία του μπάσκετ» είπε ο Χόγκαν Γκίντλεϊ, ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης, στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News. «Είναι φανταστικός στο παρκέ αλλά οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να διεξαχθούν από αυτούς που ξέρουν πώς να τις χειριστούν. Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ο καλύτερος, επομένως αναμένουμε μια φανταστική συζήτηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, χωρίς τον Ντένις Ρόντμαν», πρόσθεσε.
Τον Μάρτιο, αφού ανακοινώθηκε ότι οι δύο ηγέτες επρόκειτο να συναντηθούν, ο Ρόντμαν εξέφρασε μέσω του Twitter τον «βαθύ θαυμασμό» του και για τους δύο, υποστηρίζοντας ότι είχε προβλέψει από το 2014 ότι θα γινόταν κάποιο «άνοιγμα» σε αυτό το ευαίσθητο θέμα.
Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς έχει επισκεφθεί τουλάχιστον πέντε φορές τη Βόρεια Κορέα. Την τελευταία, τον Ιούνιο του 2017, είχε δώσει σε έναν υπουργό, με την παράκληση να προωθηθεί στον Κιμ Γιονγκ Ουν, ένα αντίτυπο της «Τέχνης της Συμφωνίας», του βιβλίου που έχει γράψει ο Τραμπ. Το 2014 είχε επικριθεί δριμύτατα επειδή τραγούδησε τα «Χρόνια πολλά» στον «αιώνιο φίλο του», τον Κιμ Γιονγκ Ουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανάλογη ιστορική αναζήτηση γίνεται και σε υποθέσεις που αφορούν την επιστολική ψήφο
Η απόφαση εκδόθηκε λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση νέας επιστημονικής έκθεσης
Ο χρόνος και ο τόπος της υπογραφής θα ανακοινωθούν σύντομα - Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Το περιστατικό καταγράφηκε από ελικόπτερο του Sky News
Παράλληλα, η δημοτική αρχή εντείνει τους περιορισμούς στις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Κλείδωσαν διάδρομοι και εκκενώθηκαν χώροι
Ο 62χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει οκτώ κακουργηματικές κατηγορίες
Η εκτροφή κοτόπουλων σε κατοικίες έχει γνωρίσει σημαντική άνοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια
Aντί να ενεργοποιήσει μηχανισμούς προστασίας, όπως υποστηρίζει
Διασώθηκε μόνο ένα μικρό χελωνάκι - Έρευνες των αρχών για τα αίτια της πυρκαγιάς
«Όπως ακριβώς κάναμε με τη Βενεζουέλα»
Σήμερα είναι η τρίτη επέτειος του θανάτου του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού
Η περίπτωση του Ντάνιελ Μπάγιεν
Ξόδεψε πάνω από 40.000 δολάρια στην εξάρτησή της - Μιλά για τις σοβαρές παρενέργειες
Το βίντεο από κάμερες ασφαλείας που οδήγησε στη σύλληψή του
Ινδία και Κίνα θα καθορίσουν το μέλλον της αγοράς
Τι επικαλείται σε επιστολή που έστειλε προς τον Στάρμερ
Τι λέει για τη συμπεριφορά του γιου της και δράστη του εγκλήματος
Ο λόγος της απαγόρευσης και οι...εξαιρέσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.