- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
CNN - Πρώτες απαγγελίες κατηγοριών για ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές
Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι κατηγορούμενοι θα συλληφθούν το συντομότερο, ίσως και τη Δευτέρα.
Ομοσπονδιακό δικαστήριο στην Ουάσιγκτον ενέκρινε χθες την απαγγελία των πρώτων κατηγοριών στην έρευνα για την φερόμενη ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο πηγές ενήμερες για το ζήτημα.
Δεν είναι ξεκάθαρο ποιες είναι οι κατηγορίες, ανέφερε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, υπογραμμίζοντας ότι όποιοι από τους κατηγορούμενος θα συλληφθούν το συντομότερο τη Δευτέρα.
Αμερικανικές υπηρεσιών πληροφοριών είχαν καταλήξει τον Ιανουάριο στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία παρενέβη στις εκλογές σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να επικρατήσει έναντι της υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.
Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ ερευνά ενδεχόμενη αθέμιτη σύμπραξη της εκστρατείας του προέδρου Τραμπ με τη Μόσχα, καθώς και τη διάπραξη πιθανών εγκλημάτων, όπως αυτό της παρεμπόδισης του έργου της δικαιοσύνης, του ξεπλύματος χρήματος και της φοροδιαφυγής.
Tο υπουργείο Δικαιοσύνης ανέθεσε στα μέσα Μαΐου στον Μιούλερ, τον πρώην διευθυντή του FBI, την έρευνα αυτή.
Ο Πίτερ Καρ, ένας εκπρόσωπος του Μιούλερ, αρνήθηκε να προβεί σε σχόλιο, έπειτα από αίτημα του πρακτορείου Ρόιτερς, σχετικά με την αναφορά του CNN.
Ο Τραμπ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες για σύμπραξη μελών της εκστρατείας του με Ρώσους και έχει χαρακτηρίσει κυνήγι μαγισσών τις έρευνες γύρω από το θέμα.
Το Κρεμλίνο επίσης έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο 82χρονος Τόμας Μαρκλ συνελήφθη σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Φλόριντα
Η υπόθεση φαίνεται να τακτοποιήθηκε εκτός δικαστηρίων
Η φυλακή μπορεί να είναι μόνο η αρχή των συνεπειών
Τα περιθώρια πίεσης στον Τραμπ
Η γερουσιαστής αναμένεται να αναλάβει την Επιτροπή Τραπεζικών Υποθέσεων
16 τραυματίες εκ των οποίων 3 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Έπλεε χωρίς φορτίο προς το Μπαχρέιν
«Δεν θα εκπλαγώ αν εμφανιστούν κι άλλες γυναίκες», δηλώνει ο αρχηγός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας
Δεύτερη απώλεια σε λίγες ημέρες στη χώρα - Έκκληση των αρχών για εμβολιασμό
Εκκενώθηκαν γραφεία δημοσιογραφικού ομίλου στο Δουβλίνο
Σύμφωνα με τον Ιβ Κριστάν 70 άνθρωποι εμπλέκονται στο τροχαίο
Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου
Και γιατί κάνω μόνη μου cancel σε δικό μου σχετικό κείμενο
Οι πρώτες πληροφορίες
Το μήνυμα που θέλει να στείλει το Βατικανό
Οι πολιτικές ανησυχίες επιβαρύνουν μια επενδυτική τάση που συνδέεται με την Tεχνητή Nοημοσύνη
Γιατί η πολιτική δεν μπορεί να περιορίζεται στην καταγγελία και στην υπεράσπιση των θεσμών
Ανήκει στην αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών όπως ο Μαμντάνι
Το περιβάλλον παραμένει το αδημοσίευτο θύμα του πολέμου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.