- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Βρετανός δικάζεται γιατί ακούμπησε το γοφό άλλου άνδρα σε μπαρ στο Ντουμπάι
Κινδυνεύει με φυλάκιση 3 ετών και δηλώνει ότι ζει έναν εφιάλτη που τον έχει τσακίσει «ψυχολογικά και οικονομικά»
Ο Βρετανός, ο οποίος κινδυνεύει με φυλάκιση γιατί άγγιξε σε μπαρ το γοφό ενός άλλου άνδρα, μίλησε για πρώτη για τον εφιάλτη που ζει στο Ντουμπάι. Ένα κακό όνειρο που, όπως λέει, τον έχει τσακίσει «ψυχολογικά και οικονομικά».
Ο Τζέιμι Χάρον είναι Σκωτσέζος, ηλεκτρολόγος και βρέθηκε στο Ντουμπάι ως ενδιάμεση στάση ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο Αφγανιστάν. Ο Τζέιμι δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του επαγγελματικού του ταξιδιού, διότι την Κυριακή έπρεπε να εμφανισθεί ενώπιον της δικαιοσύνης στο Ντουμπάι κατηγορούμενος για απρεπή συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο και για κατανάλωση αλκοόλ.
Τι συνέβη; Οι δικηγόροι του Τζέιμι Χάρον λένε ότι ο πελάτης τους απλά ακούμπησε έναν άνδρα στο γοφό προσπαθώντας να μην ρίξει το ποτό που κρατούσε στο χέρι του στο δημοφιλές μπαρ Rock Bottom στο Ντουμπάι.
«Το όλο πράγμα μοιάζει με εφιάλτη, με κακό όνειρο και με έχει τσακίσει οικονομικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά», δήλωσε ο Σκωτσέζος. «Πίστευα ότι αυτή η δοκιμασία θα τελείωνε γρήγορα, αλλά έχω την αίσθηση πως δεν θα τελειώσει ποτέ», πρόσθεσε.
Ο Τζέιμι Χάρον κινδυνεύει με φυλάκιση έως και τρία έτη αν κριθεί ένοχος. Έχει ήδη χάσει τη δουλειά του και έχει μέχρι στιγμής δαπανήσει χιλιάδες λίρες για τα δικαστικά έξοδα και την αμοιβή των δικηγόρων του.
Οι γονείς του 27χρονου βρίσκονται επίσης στο Ντουμπάι αναμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης του γιου τους. «Η σύζυγός μου κι εγώ δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε λίγη ηρεμία ούτε δευτερόλεπτο από τότε που συνέβη αυτό στο παιδί μας», είπε ο πατέρας του Σκωτσέζου. «Αυτός ο εφιάλτης συνεχίζεται εδώ και τρεις μήνες. Ο Τζέιμι είναι καλό. Δεν είχε ποτέ προβλήματα, δεν είχε μπλέξει ποτέ».
Ο πατέρας του 27χρονου άσκησε δριμεία κριτική στο υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας που συνεχίζει να προωθεί τον τουρισμό στο Ντουμπάι. «Ο κόσμος θα έπρεπε να σταματήσει να έρχεται εδώ για διακοπές. Είναι ντροπή».
Για το Ντουμπάι απρεπής συμπεριφορά: χορός σε δημόσιο χώρο, άσεμνες χειρονομίες σε δημόσιο χώρο, ανταλλαγή φιλιών σε δημόσιο χώρο κ.ά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ηλικιωμένη γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα όπου ζούσε για 71 χρόνια
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στη μεταξύ τους συνάντηση στη Νέα Υόρκη
Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ζητά να παρέμβει στη δικαστική προσφυγή κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Συγκινημένη η κόρη του Μαρίνα στην τελετή
Η κυβέρνηση Μελόνι εγκρίνει νέα μέτρα για την ένταξη και την ασφάλεια στα σχολεία
Εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για άρση του αδιεξόδου στη Μέση Ανατολή
Η ελευθερία, η ισότητα των φύλων και η αυτονομία του ανθρώπου απέναντι στη θεοκρατική εξουσία
Η δύσκολη μετάβαση στο Γυμνάσιο
«Γύρνα πίσω στο Μαρόκο», του φώναζαν
Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Ενώ τα δίδυμα ΗΠΑ vs Κίνα και ΗΠΑ vs Ιράν καλύπτουν τις φωτιές στη χειμαζόμενη Ουκρανία, ο πόλεμος φέρνει μεγάλη ακρίβεια
Πινγκ Πινγκ και Φου Σουάνγκ είναι οι νέοι «πρεσβευτές» της Κίνας
Σφοδρή επίθεση στην Τουρκία και το Κατάρ
Ο ανιψιός της απολύθηκε απομακρύνθηκε από την θέση του επικεφαλής ασφάλειας των ακινήτων της
Οι εισαγγελικές αρχές κατηγορούν τοπικούς αξιωματούχους για αμέλεια
Η 87χρονη ζούσε στο σπίτι επί 71 χρόνια - Χαμός σε όλη τη χώρα
Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτό ισχύει και για το Politico
Ξαφνική επίθεση φιλίας προς τη χώρα μας εξαπέλυσε ο τούρκος πρόεδρος
Στο επίκεντρο η ψυχική υγεία των πληρωμάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.