Κοσμος

Λονδίνο: Η Κρίσι ξεχύψησε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
357525-740800.jpg

Στα χέρια του αρραβωνιαστικού της, του κ. Τάιλερ  Φέργκουσον, ξεψύχησε η 30άχρονη Κριστίν (Κρίσι)  Άρτσιμπαλντ, ένα από τα 7 μέχρι στιγμής θύματα της τζιχαντιστικής τρομοκρατικής επίθεσης προχτές Σάββατο νύχτα στο Λονδίνο.

Η Άρτσιμπαλντ, που ήταν Καναδέζα −όπως εξάλλου και οι δράστες πάνω στη Γέφυρα του Λονδίνου−, προτού μετακομίσει στο Λονδίνο για να παντρευτεί, δούλευε σε σε καταφύγιο για άστεγους.

Ο κ. Μαρκ Φέργκουσον, αδελφός του αρραβωνιαστικού της, είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι αληθινό. Ο αδερφός μου και η Κρίσι βγήκαν το βράδυ στη Λονδίνο και τους χτύπησε το φορτηγάκι. Δεν μπόρεσαν να την σώσουν». Εξάλλου, η  αδελφή του Τάιλερ, η κ. Κάσι Φέργκουσον, αφηγήθηκε τι έγινε και είπε πως η αγαπημένη Κρίσι πέθανε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της, ο οποίος την κρατούσε μέχρι το τέλος χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Ο ίδιος ο Τάιλερ δεν είπε τίποτα δημόσια. 

«Θρηνούμε την απώλεια της όμορφης, αγαπημένης μας κόρης και αδερφής μας», αναφέρουν τα μέλη της οικογένειάς της, ζητώντας από όποιον/α θέλει να τιμήσει τη μνήμη της να κάνει δωρεά σε καταφύγια αστέγων ή να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Υπενθυμίζεται ότι από την επίθεση υπάρχουν και 48 τραυματίες, 21 από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ