- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Τραμπ δήλωσε πως τα ΜΜΕ δε δημοσιοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις
Ο Αμερικανός πρόεδρος καταφέρθηκε για άλλη μία φορά εναντίον των δημοσιογράφων
Κατηγορία ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δε δημοσιοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Ειδικότερα, ο Τραμπ, που έχει θέσει την ήττα του Ισλαμικού Κράτους ως κεντρικό στόχο της προεδρίας του, σε επίσκεψή του χθες στο αρχηγείο της USCENTCOM στην αεροπορική βάση ΜακΝτίλ στην Τάμπα της Φλόριντα, δεν έδωσε κανένα στοιχείο για τυχόν επιθέσεις που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ή ποιοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί δεν τις κοινοποιούν.
Απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς της αεροπορικής βάσης ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτά συμβαίνουν σε όλη την Ευρώπη. Έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δε μεταδίδουν ρεπορτάζ. Σε αρκετές περιπτώσεις, τα πολύ, πολύ ανέντιμα ΜΜΕ δε θέλουν να δημοσιοποιούν τις επιθέσεις. Έχουν τους λόγους τους, το καταλαβαίνετε».
Ο ίδιος βέβαια δε διευκρίνισε τους λόγους που πιστεύει ότι έχουν τα μέσα ενημέρωσης να μην μεταδίδουν πληροφορίες για τρομοκρατικές επιθέσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λευκός Οίκος λίγο αργότερα δημοσιοποίησε μια λίστα με 78 τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν σε ολόκληρο τον κόσμο, από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι το Δεκέμβριο του 2016. «Τα τηλεοπτικά δίκτυα δε διαθέτουν για καθεμιά από τις επιθέσεις το ίδιο επίπεδο τηλεοπτικής κάλυψης, όπως έκαναν κάποτε» δήλωσε σχετικά αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρομοίαζε τη στρατολόγηση γυναικών με το ψάρεμα
Χαλάζι, καταιγίδες και καταστροφές στον Βορρά, πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου και φωτιές στον Νότο
Το αυστριακό κράτος προχώρησε το 2017 στην υποχρεωτική αγορά του κτιρίου
Η πρώτη χώρα της ΕΕ που παίρνει αυτό το μέτρο
Η «άσκηση» που φέρεται να είχε σχεδιαστεί στο πλαίσιο της θεραπείας
Ο Ντραπάτι αντικαθιστά τον Ολεξάντρ Σίρσκι, με απόφαση Ζελένσκι
Στην καριέρα του συνόδευσε με το σαξόφωνό του θρύλους της μουσικής
Ποια θαλάσσια περιοχή δεσμεύει
Η νέα εξαγγελία του νέου πρωθυπουργού στη Βρετανία
Σε βάθος 600 μέτρων ανοιχτά του Πουέρτο Ρίκο
Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά τη διαμάχη
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Xρησιμοποιήθηκαν σχεδόν 49.000 μυρμήγκια σε πιάτα μέσα σε τέσσερα χρόνια - Κινδυνέυει με φυλάκιση
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τη Σελήνη έως τα εμβόλια: Πώς η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η ανάγκη του ανήκειν διαμορφώνουν πεποιθήσεις
Η σατιρική αποδόμηση της εξουσίας, ο λαϊκισμός και οι λόγοι πίσω από τη διαρκή απήχηση του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του
Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να ανεβαίνει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.