- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Εθνική Πόλο Ανδρών νίκησε την Αυστραλία 15-9
Θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση την Κυριακή απέναντι στην Ισπανία
Η Εθνική Πόλο Ανδρών νίκησε την Αυστραλία 15-9 και θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση την Κυριακή απέναντι στην Ισπανία
Η Εθνική Πόλο Ανδρών δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της απέναντι στην Αυστραλία, την οποία και νίκησε με 15-9 και πλέον θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Κυριακή (11/8, 10:00) απέναντι στην Ισπανία.
Η Εθνική Πόλο Ανδρών πείσμωσε μετά τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων και ξέσπασε πάνω στην Αυστραλία, την οποία νίκησε με 15-9 για τις θέσεις 5-8 με εξαιρετικό ρυθμό στην επίθεση και άριστη συμπεριφορά στην άμυνα.
Η "γαλανόλευκη" είχε εξαιρετικό πρόσωπο στην άμυνα, αναγκάζοντας τους Αυστραλούς να εκτελούν από μακριά ενώ οι Έλληνες διεθνείς έβγαζαν με συνέπεια τα μπλοκ απέναντι στα σουτ των αντιπάλων τους. Επιθετικά το πλάνο του Θοδωρή Βλάχου βγήκε σε όλο το παιχνίδι, κάτι που έδωσε από νωρίς διαφορά στην Ελλάδα. Εξαιρετική παρουσία από τον Κώστα Κάκαρη που σκόραρε τέσσερα γκολ.
Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει για την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Κυριακή (11/8) στις 10:00 κόντρα στην Ισπανία.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-3, 5-3
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περνά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του
Τι ξέρουμε για τη σύνθεση των ομάδων
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέτυχε το 67ο διεθνές του γκολ
Εικόνες από το ταξίδι της Εθνικής
Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Singapore Open
Οι 54 αφορούν φερόμενη αποτυχία παροχής ακριβών οικονομικών στοιχείων
Η παράμετρος της 3ης θέσης
Οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς με τη Γερμανία
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σπουδαία διάκριση για τον παίκτη του Αστέρα
Σημαντικές απώλειες για τον Γιούργκεν Κλοπ
Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.