Αθλητισμος

Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

«Παρίσι, καλή επιτυχία», ευχήθηκε ο Δήμαρχος Στ. Αγγελούδης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ολυμπιονίκης, Τασούλα Κελεσίδου μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, ανάβουν τον βωμό κρατώντας την ολυμπιακή φλόγα
Η Ολυμπιονίκης, Τασούλα Κελεσίδου μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων – Στ. Αγγελούδης: «Παρίσι, καλή επιτυχία!»

Την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη, με μια σειρά εκδηλώσεων.  Δυστυχώς ο καιρός δε βοήθησε και γι’ αυτό ακυρώθηκαν αρκετές παράλληλες δράσεις.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0pypyjyojnl)

Η Ολυμπιονίκης, Τασούλα Κελεσίδου άναψε τον βωμό

Η τελετή υποδοχής έγινε στη νέα Παραλία και συγκεκριμένα στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου. Η Ολυμπιονίκης, Τασούλα Κελεσίδου μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, άναψαν τον βωμό.

«Η Ολυμπιακή Φλόγα σήμερα έφτασε στην πιο όμορφη πόλη της χώρας μας και έφτασε γεμάτη από Ολυμπιακές αξίες σε έναν κόσμο, που τις αναζητά με τον πιο απαιτητικό τρόπο γιατί οι Ολυμπιακές αξίες είτε αφορούν την παγκόσμια ειρήνη είτε αφορούν την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συμπερίληψη, είτε αφορούν την αριστεία είτε το ευ αγωνίζεσθαι δυστυχώς είναι ακόμη το ζητούμενο διακύβευμα για την παγκόσμια κοινότητα.

Την υποδεχόμαστε με συγκίνηση προσωπικά και ως μέλος της Ολυμπιακής οικογένειας εκτός από δήμαρχος Θεσσαλονίκης με μεγάλη χαρά. Ευχαριστούμε όλους αυτούς, που εργάζονται για τη μεταλαμπάδευση αυτών των αξιών και στέλνουμε ένα μήνυμα και από τη Θεσσαλονίκη ότι το Ολυμπιακό ιδεώδες είναι εδώ και πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να το κάνουμε πράξη. Παρίσι, καλή επιτυχία!», δήλωσε ο Στέλιος Αγγελούδης.

2 λαμπαδηδρόμοι κρατώντας την ολυμπιακή φλόγα
© ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανύσει συνολικά 5.202 χιλιόμετρα

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανυκτερεύσει στον χώρο των Ομπρελών Ζογγολόπουλου και το πρωί θα αναχωρήσει με τερματισμό στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος. Σημειώνεται ότι η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανύσει συνολικά 5.202 χιλιόμετρα στα χέρια 600 Λαμπαδηδρόμων.

2 λαμπαδηδρόμοι κρατώντας την ολυμπιακή φλόγα
© ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.