- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων
«Παρίσι, καλή επιτυχία», ευχήθηκε ο Δήμαρχος Στ. Αγγελούδης
Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων – Στ. Αγγελούδης: «Παρίσι, καλή επιτυχία!»
Την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη, με μια σειρά εκδηλώσεων. Δυστυχώς ο καιρός δε βοήθησε και γι’ αυτό ακυρώθηκαν αρκετές παράλληλες δράσεις.
Η Ολυμπιονίκης, Τασούλα Κελεσίδου άναψε τον βωμό
Η τελετή υποδοχής έγινε στη νέα Παραλία και συγκεκριμένα στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου. Η Ολυμπιονίκης, Τασούλα Κελεσίδου μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, άναψαν τον βωμό.
«Η Ολυμπιακή Φλόγα σήμερα έφτασε στην πιο όμορφη πόλη της χώρας μας και έφτασε γεμάτη από Ολυμπιακές αξίες σε έναν κόσμο, που τις αναζητά με τον πιο απαιτητικό τρόπο γιατί οι Ολυμπιακές αξίες είτε αφορούν την παγκόσμια ειρήνη είτε αφορούν την κοινωνική αλληλεγγύη, τη συμπερίληψη, είτε αφορούν την αριστεία είτε το ευ αγωνίζεσθαι δυστυχώς είναι ακόμη το ζητούμενο διακύβευμα για την παγκόσμια κοινότητα.
Την υποδεχόμαστε με συγκίνηση προσωπικά και ως μέλος της Ολυμπιακής οικογένειας εκτός από δήμαρχος Θεσσαλονίκης με μεγάλη χαρά. Ευχαριστούμε όλους αυτούς, που εργάζονται για τη μεταλαμπάδευση αυτών των αξιών και στέλνουμε ένα μήνυμα και από τη Θεσσαλονίκη ότι το Ολυμπιακό ιδεώδες είναι εδώ και πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να το κάνουμε πράξη. Παρίσι, καλή επιτυχία!», δήλωσε ο Στέλιος Αγγελούδης.
Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανύσει συνολικά 5.202 χιλιόμετρα
Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανυκτερεύσει στον χώρο των Ομπρελών Ζογγολόπουλου και το πρωί θα αναχωρήσει με τερματισμό στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος. Σημειώνεται ότι η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανύσει συνολικά 5.202 χιλιόμετρα στα χέρια 600 Λαμπαδηδρόμων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο «Air Jordan» απόλαυσε ένα γεύμα μαζί με τη σύζυγό του
Πέτυχαν τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο
Οι δηλώσεις του για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Γυρίζει στο «τριφύλλι» έπειτα από 14 χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας
Μια σπάνια, μεταφυσική ρωγμή στη ροή του χρόνου, το ιερό εικονοστάσι του Παύλου Γιαννακόπουλου και το δικαίωμα μιας νέας γενιάς στη βιωματική μνήμη.
O πολυνίκης τεχνικός θα καθοδηγήσει ξανά το «τριφύλλι» για τα επόμενα 3 χρόνια
O Σέρβος προπονητής, γύρισε στην Αθήνα για να οδηγήσει ξανά τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών
O Σέρβος προπονητής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας
Μήνυμα ενότητας λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ για την επιστροφή του Ζοτς
Ο Σέρβος τεχνικός γυρίζει στον πράσινο πάγκο μετά από 14 χρόνια, με στόχο να οδηγήσει ξανά το τριφύλλι στην κορυφή
Με μικρή φανέλα της εθνικής Μεξικού και κάλτσες στα πόδια του, ο φτερωτός φίλαθλος κέρδισε το διαδίκτυο
Εντυπωσιακή πρόκριση στον ορίζοντα - Χρειάζεται πλέον έναν βαθμό με τη Σουηδία για να «κλειδώσει» θέση στους 32
Η ομάδα της Καραϊβικής άντεξε στην ασφυκτική πίεση χάρη στη σπουδαία εμφάνιση του τερματοφύλακά της
Οι Ιβοριανοί προηγήθηκαν με τον Κεσιέ, όμως οι χρυσές αλλαγές του Νάγκελσμαν έφεραν τα πάνω κάτω
Η Ολυμπιονίκης του Ρίο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση
Πλέον είναι κοντά στο να κατακτήσουν την κορυφή του έκτου ομίλου
Ένα άλμα ήταν αρκετό για να αποδείξει ξανά την ανωτερότητά του στο άλμα εις μήκος
Ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται πως κοιτάζει ήδη λύσεις με αθλητικότητα και εμπειρία από υψηλό επίπεδο
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γάλλου σέντερ
Συμμετείχε σε τελική φάση Μουντιάλ μετά από 24 χρόνια με μεγάλες προσδοκίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.