- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Champions League: Προκρίθηκαν Μπάγερν και Παρί
Επικράτησαν των Λάτσιο και Σοσιεδάδ αντίστοιχα
Champions League: Προκρίθηκαν Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν - Επικράτησαν των Λάτσιο και Σοσιεδάδ αντίστοιχα
Η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί Σεν Ζερμέν έγιναν οι πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στα προημιτελικά του φετινού Champions League, με τους Βαυαρούς να «ξυπνούν» απ' τον αγωνιστικό... λήθαργό τους και φτάνουν σ' ένα εμφατικό 3-0... ανατροπής απέναντι στη Λάτσιο και τους πρωταθλητές Γαλλίας να νικούν και στο δεύτερο ματς τη Σοσιεδάδ -αυτή τη φορά με 2-1- έπειτα από νέο «σόου» του Κιλιάν Μπαπέ.
Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο: Επιτέλους έδειξε το παλιό της πρόσωπο
Στην κατάμεστη «Allianz Arena» η Μπάγερν έψαχνε ένα γρήγορο γκολ, για να ισορροπήσει τη σειρά με τη Λάτσιο, η οποία μπήκε στο ματς με προβάδισμα 1-0 απ' το γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε στον πρώτο αγώνα της Ρώμης. Ο θρυλικός φορ των «λατσιάλι» ήταν εκείνος που έχασε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, όταν στο 35' απέτυχε να βρει δίχτυα με κεφαλιά απ' τα τρία μέτρα σημαδεύοντας άουτ.
Τρία λεπτά μετά η Μπάγερν «τιμώρησε» την αστοχία του Ιμόμπιλε με τον δικό της «γκολτζή» Χάρι Κέιν, ο οποίος με κεφαλιά-ψαράκι έδωσε προβάδισμα στη γερμανική ομάδα. Πριν βγει μάλιστα το ημίχρονο, οι Βαυαροί έφεραν πια τον αγώνα στα... μέτρα τους, κάνοντας το 2-0 με κεφαλιά του Μίλερ σε σέντρα-σουτ του Ντε Λιχτ.
Στο δεύτερο 45λεπτο η Μπάγερν κυριάρχησε απόλυτα στο χορτάρι κι έφτασε στο 3-0, ξανά με τον Κέιν, ο οποίος πήρε το... ριμπάουντ απ' την απόκρουση του Προβεντέλ στο πλασέ του Σανέ, ενώ στο 71' ο Μίλερ έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι.
Σοσιεδάδ-Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Απόλυτη κυρίαρχη και στην Ισπανία
Στη «Reale Arena», η Παρί επιβεβαίωσε τη διαφορά δυναμικότητας και στον δεύτερο αγώνα της με τη Σοσιεδάδ. Σε ένα ματς όπου ο Λουίς Ενρίκε παρέταξε την πιο νεανική ενδεκάδα της Παρί σε αγώνα του Champions League με μέσο όρο ηλικία 23 έτη και 361 ημέρες, οι Παριζιάνοι βρήκαν ένα γρήγορο γκολ με τον Μπαπέ στο 15', έπειτα από ασίστ του Ντεμπελέ, σε μία φάση που η δύναμη του σουτ του Γάλλου... έσκισε το πλαϊνό δίχτυ!
Στο 56' ο Μπαπέ με ωραία κίνηση στο χώρο και πλασέ στην κλειστή γωνία έκανε το 2-0, δείχνοντας πως αν κι έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει απ' την Παρί στο τέλος της σεζόν για να συνεχίσει στη Ρεάλ, θα ήθελε να οδηγήσει τους Παριζιάνους ως το τέλος του δρόμου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στο 89' ο Μερίνο με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, προσφέροντας στην ομάδα του το γκολ της τιμής που άξιζε.
Tα αποτελέσματα και οι σκόρερ των δεύτερων αγώνων για τους «16» του Champions League
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Λάτσιο (Ιταλία) 3-0 (38΄, 66΄ Κέιν, 45΄+2΄ Μίλερ) - Α΄ αγ. 0-1: Προκρίθηκε η Μπάγερν Μονάχου με συνολικό σκορ 3-1
Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 1-2 (89΄ Μερίνο - 15΄, 56΄ Μπαπέ) - Α΄ αγ. 0-2: Προκρίθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν με συνολικό σκορ 4-1
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά αναλυτικά μέσω TikTok,
Οι δηλώσεις πριν την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Σερβία
H Κολόμπους ανακοίνωσε στη συνέχεια την απόλυση του Ιγκουαΐν
Πήρε διαστάσεις σκανδάλου
Αυτοί είναι οι τέσσερις κανόνες του στην Εθνική Γερμανίας
Τι αναφέρθηκε στη δίκη της υπόθεσης
Ποιοι παίκτες έχουν τη μεγαλύτερη αξία
Ο Σλοβένος σταρ βρίσκεται στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των κοριτσιών
«Ξεκούραση στην Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της
Αναφέρεται μεταξύ άλλων στο παράδειγμα που πρέπει να δίνουν οι αθλητές
Θρυλικοί οδηγοί και ιστορικά μονοθέσια έρχονται στην Αθήνα για ένα φαντασμαγορικό showrun
Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης
Η special edition φανέλα της «αλμπισελέστε»
Μίλησε για τη φιλοσοφία του, τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον τρόπο που διαχειρίζεται τους παίκτες
Ο παλαίμαχος Ουρουγουανός μέσος αποτέλεσε μία από τις σημαντικές μορφές των «ερυθρόλευκων» τη δεκαετία του ’70
Σε μία κίνηση που έκανε πάντα στους Μπακς προχώρησε ο «Greek Freak»
Σε μία ευφάνταστη παραλλαγή του σπουδαίου «Batigol», Γκάμπριελ Μπατιστούτα
Οι ντόπιοι, μάλιστα, ονόμασαν την πέτρα «Salahtaşı», δηλαδή «ο βράχος του Σαλάχ»
Ο Γκρανίτ Τσάκα βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη στην Ελβετία
Η νεαρή αθλήτρια του Ηρακλή μιλά για τον πρωταθλητισμό, τις θυσίες, τα σχόλια για την εμφάνισή της και τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.